Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mahalle kütüphanesi.
Küçücük bir halk kütüphanesi, ben de biraz varoşlarda oturuyorum mecburen, beklemediğim kadar güzel, nezih ve ders çalışıp kitap okuyan insanlarla bezeli
ay ne guzel daha sakindir. Ben milliye ders çalışmaya giderdim kuyruk olurdu, bazen beklerdik boş yer açılsın diye hey gidi günler

Günaydın Kızlar
An itibariyle kütüphaneye geldim oturdum
Çok heyecanlıyım
Değil mi ya ben de bayılıyorum kütüphanelere.

Biz de dün akşam gittik oğlumla(28 aylık). Ayda iki kez falan gidiyorum onu da götürüyorum çok seviyor. Kitap seçip seçip bana getiriyor :))

Çok büyük ve kalabalık. İlk gittiginde şok olmustu. Şimdi mekanı oldu
Görenler seviyor çikolata veren bile oluyor
İki kitap aldım.
Bildirimimi de yapayım kütüphaneden aldığım kitaplardan biri olan Anayurt Oteli'ne giriş yaptım.

Ne güzel ben çok gitmek isterim kütüphaneye ama yakınımda hiç bilmiyorum

Markus zusak-kitap hırsızı bu güzel bir kitap

Dedektif Aguste Dupin Öyküleri bitti. Edgar Allan Poe değişik bir yazarmış. Kitap 3 farklı öyküden oluşuyordu ve hepsi de baya ilginçti. Hem şaşırtıcıydı hem de değişik akıl yürütmeler vardı.

Dili bana ağır geldi. Özellikle Fransızca kelime çok vardı. Bu açığı bol bol dipnot ekleyerek kapatmaya çalışmışlar. Bilindik dedektif öykülerinden yapılan ince akıl yürütmeler sebebiyle ayrılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…