Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

benim de elimde üç tane kişisel gelişim kitabı var bilinçaltının gücünü okumak istiyorum ama bu ara kitap okuyamıyorum olumlama yapıyorum bu kitabı da okusam çok iyi olacak
size ms 2150 kitabını mutlaka öneririm. pdf si de mevcut. kişisel gelişim ve olumlamayla ilgileniyorsanız seveceğinizi düşünüyorum. bu kitap fiii tarihinde bestsellerdi. o zamanlar okumuştum, etkileyici.

size ms 2150 kitabını mutlaka öneririm. pdf si de mevcut. kişisel gelişim ve olumlamayla ilgileniyorsanız seveceğinizi düşünüyorum. bu kitap fiii tarihinde bestsellerdi. o zamanlar okumuştum, etkileyici.
teşekkür ederim inceliycem hemen

cok guzel, tarih benim zayif oldugum bellegimi bir turlu egitemedigim bir konu. Pek tarih sayilmaz oz3l bir ilgim de yoktur ama arkeoloji temelli kitaplardan cok keyif aliyorum ben. Aramiza tekrar hosgeldiniz. Burada agirlikla edebiyat okuyoruz sizden de guzel tavsiyeler aliriz umuyorum.

uzun kesafe ya da maraton kosucularina benzetiyorum Giz

Son 2 ayım cidden öyle denk geldi canım. Martta öyle büyük bir planım yok kısa mesafe koşucusu olmak istiyorum ama belli de olmaz. Keyifli okumalar sana da.

Anna Karenina bitti, yorum yapmaya çalışacağım en kısa zamanda, telden zor oluyor, pc başına geçmeyi bekliyorum.
Yeni kitabımı seçmedim henüz, bir gidip inceleme yapayım.

Hem zaman girdi hem dr bugün 3. Kursuma yazildim evde sadece yemek çamaşır bulaşık için uğruyorum . Haftasonlari da sosyalleşme şeyleri her şeye yetişemiyorum bakalım bir sure böyle gidecek vücuduma yatırım yapıyorum ) aletli pilatese basladim çok güzel bir şeymiş . Yüzme bilmiyorum bugün yüzme kurduna kayıt oldum bir dr drama kursum var :)

Ayşe Kulin'le pek aram iyi değildir ama 1K'da çok iyi yorumları var,merak ettim okuma listeme alayım
Bu arada daha Ayşe Kulin okumayı düşünmüyorum. İyi olmadığından değil ama öyle bir karar aldım kendimce. Başka yazarları keşfetmek istiyorum

Yüzme ben de bilmiyorum,hijyen takıntım olduğu için hiç havuza da-denize de girmek istemiyorum,ne olacak benim bu halim

Hiperaktif ve supersosyal bir bebegin Savas ve Barisi ortalama bir surede bitirmesini beklemek saskinlik olur yani :))) srn tam bir ikizlersin ya cok seviyorum bu aktifligini

BEN 60lardayım hala bu hafta hiç okuyamadım. Okulda çok yoruluyorum eve gelir gelmez uyudum hep ara ara ateş ve baş ağrısı oluyor akşamları da yatıyorumm paso.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…