- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.361
Ayşe Kulin'le pek aram iyi değildir ama 1K'da çok iyi yorumları var,merak ettim okuma listeme alayımBu kitabı bende okumuştum ve son sayfalardaki siyasi olaylar benimde hoşuma gitmemişti. Ama genel olarak gayet iyi bir kitaptı
benim de elimde üç tane kişisel gelişim kitabı var bilinçaltının gücünü okumak istiyorum ama bu ara kitap okuyamıyorum olumlama yapıyorum bu kitabı da okusam çok iyi olacakBuraya pek uğramıyorum çok okumadığımdan.
Koşuyorum Öyleyse Varım kitabına bir başlangıç yaptım. Yanında Kendi Kutup Yıldızını Bul kitabına başladım.Onun yadında da Evinizde ki terapist kitabına giriş yaptım. Hepsinden biraz biraz okuyarak devam ediyorum.
Selam kızlar
İyileşememişim 5 gün daha rapor verdi doktor amca, evden çalışçam mecbur işlerim çok fazla Başlangıç sayfa 290 dan brown seviyorum
Selam kızlar
İyileşememişim 5 gün daha rapor verdi doktor amca, evden çalışçam mecbur işlerim çok fazla Başlangıç sayfa 290 dan brown seviyorum
bende 1. sınıf annesiyim, sesli okutuyorum ama oğlum sesli okumak istemiyor pek çabuk yoruluyor sanırım sesli okuyunca
araya cok sey girdi sogudun mu?1 aydan fazladır savaş ve barış 1. Kitaptayim okuyamiyorim. Okuyamiyorim yazmaktan da utanıyorum
hosgeldiniz, biraz kendinizden bahseder k8diniz okuma aliskanliklariniz ve zevkiniz ne yondedir? Ilk sayfada kurallarimiz gar goz atabildiniz mi bu arada.teşekkürler, eve gidince bir liste oluşturayım. bu dönem kendime istediğim kitapları okuma hakkı ve zamanı veriyorum :))
seni uzun kesafe ya da maraton kosucularina benzetiyorum GizMerhaba baykuşlar
Anna Karenina 1001. sayfadayım. Bugünlük de bölümümü bitirdim, son bölümü de yarın okurum, az bir sayfa kaldı ama sıkıştırmak, kendimi zorlamak istemiyorum, sabah okumasıyla bitiririm.
Gunaydinlar kizlar,
Sevgililer gunu serefine "bahane" hazirladigim yemegi yaktim esime disardan soyledik nasil ama
Hakan Akdogan Varlik ve piclik syf 46 dun cok yogundum pek okuyamadim. Aranizda Hakan Akdogan okuyaniniz var mi? Ogrenciyken Nu Peride' yi okumustum bu kitabiyla Yunus Nafi Roman Odulunu almis , ben de cok begenerek okumustum Nu Peride' yi tavsiye ederim size. Varlik ve piclik de hafiften yeralti edebiyati gibi geldi bana merak ediyorum kitabi.
araya cok sey girdi sogudun mu?
hosgeldiniz, biraz kendinizden bahseder k8diniz okuma aliskanliklariniz ve zevkiniz ne yondedir? Ilk sayfada kurallarimiz gar goz atabildiniz mi bu arada.
seni uzun kesafe ya da maraton kosucularina benzetiyorum Giz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?