- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.341
Bütünalezemeler su an elimde var :) yarın akşam yapicam bu tarifi çok mutlu oldum gerçekten:)
Vicdani sebeplerden dolayı zaten et tüketmeyi.cok sevmezdim yine yiyordum ama üretim şartları önümüze gelene kadar hayvanlara yaptıkları eziyetleri gördükçe yiyemedim , hem eziyet ederek önümüze gelmelerini sağlıyoruz hem sağlığınızdan oluyoruz özellikle tavuklara yaptıkları şeyleri kabul edemiyorum
Kusura bakmazsan birşey soracaktım
Bendeki Anna Karenina 830 sayfa
Ben kitabı eksik mi okudum
bende 1. sınıf annesiyim, sesli okutuyorum ama oğlum sesli okumak istemiyor pek çabuk yoruluyor sanırım sesli okuyuncaiyi geceler kızlar,
başlangıca devam ben.
1. sınıf annesi olan ben kızıma hem hızlı okuma hemde okumayı sevdirme çabalarındayım.
bende kitabımı alıp sessiz oturduğumuzda, baştan savma okudum deyip kaçıyor.
bikaç gündür sesli okuyor bende yanında takip ediyorum, böyle de uzun sürüyor.
sabırlıyım, azimliyim inaşallah minik bir baykuşumuz daha olacak.
O zaman aramıza hoş geldiniz.günaydın, aranıza katılmak isterim.
O zaman aramıza hoş geldiniz.
Bu kitabı bende okumuştum ve son sayfalardaki siyasi olaylar benimde hoşuma gitmemişti. Ama genel olarak gayet iyi bir kitaptıAyşe Kulin
Kanadı Kırık Kuşlar ı bitirdim.
Ben beğendim, sadece son 50 sayfadaki siyasi olayları okumak biraz sıktı.
Kitap Elsa ve Gerard adındaki bir çiftin Yahudi olmaları sebebiyle Hitler zamanı Almanya dan önce Zürih e oradan da İstanbula yerleşmelerinden başlıyor.
Gerard bir tıp profesörü ve Almanya da kendisi gibilere artık iş verilmiyor. Bundan sebep o dönem Almanyadaki bir sürü hoca tüm dünyaya göçmüş.
1930 lardan başlayıp günümüze kadar gelen 80 yıllık süreçteki hayatlarından bahsediyor. Çocukları torunları ve ayrı ayrı yaşadığı hayatlardan bahsediyor.
Ben beğendim kitabı.
Ayşe Kulin e ön yargım vardı. Bu kitapla kırıldı ön yargım.
Yakın zamanda Kördüğümü de okuyacağım.
Sıradaki kitabım
Latife Tekin
Sevgili Arsız Ölüm
Bir kaç sene önce okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?