kitap sevenler kulübü

Çirkinin Aşığı
Bir Prense Aşık Oldum
Düşler Krallığı
İçinde Aşk Saklı
Sen gelmeden Önce
Aldığım Her Nefeste
Mutluluk
Gelin
Brida

2 hafta içinde bu kitapları okudum ve hepsine bayıldım opuyorumnanaktan

Çirkinin Aşığı
Bir Prense Aşık Oldum
Düşler Krallığı
ıçinde Aşk Saklı
Sen gelmeden Önce
Aldığım Her Nefeste
Mutluluk
Gelin
Brida

2 hafta içinde bu kitapları okudum ve hepsine bayıldım opuyorumnanaktan

judith mcnaught bitanemiz zatenboshayallersmile

kızlar bugün okulda stand vardı 5 lira bütün kitaplar ama ben 2. öğretim olduğum için biçoğu gitmiş çok üzüldüm.
judith mcnaught un bütün kitapları vardı alacakaranlık serisi vardı gece evi serisi vardıakannehir
ama hepsi var işte bence alamadım hiç kitap:gitme:

Ay canım okuma onuda. Hiç begenmedim hele sonu çok saçma bitiyor. Beklediğim gibi değildi. Ruh eşi falan deniliyor ama işte eh işte denilen kitap. Bana göre tabi...

Ay canım okuma onuda. Hiç begenmedim hele sonu çok saçma bitiyor. Beklediğim gibi değildi. Ruh eşi falan deniliyor ama işte eh işte denilen kitap. Bana göre tabi...

cnm bnde e-kitap olarak indirdim almadım okuyacağım ama merak ettim bayasempatiksalakcinni

Uçurtma Avcısı son zamanlarda okuduğum en can acıtan kitaptı...

biraz konusundan bahseder misin cnm baya okuyan var çevremde listemde ama alamadım bi türlü

Bence filminide izleyin Uçurtma Avcısının oda çok güzeldi tabi kitap başka.

Yeni kitaplar aldım =) Son zamanlarda sadece AŞK'a yoğunlaştım :asigim:
Cennet
Kusursuz
Leyla
Yüreğe söz geçmiyor
Aşk Kapıyı çalınca
Sende Yanarsın

Tweetypınar; brida'yı nasıl buldun? Ben başladım, ilk sayfalarında alışkın olmadığım halde bırakmak zorunda kaldım. Sanki Paulo Coelho'nun tüm eski kitaplarının tekrarı gibiydi. Hac olsun, Portobello Cadısı ya da Piedra Irmağının Kıyısı olsun hepsi aynı temalar üzerinde şekilleniyor gibi.

Paulo Coelho'nun o mistik anlatımını sevsem de daha farklı konulara da temas etmesi ve tarzında özgünlük yaratacak ufak değişiklikler yapmasının vakti geldiğini sanıyorum.

Benim şu an okumakta olduğum kitap Dostoyevski - Budala. henüz çok başlarındayım yorum yapacak kadar öykünün içine giremedim lakin ilk sayfalarından itibaren karakterleri ile dikkat çekecek bir yapıt olduğunun sinyalini veriyor.

Tweetypınar; brida'yı nasıl buldun? Ben başladım, ilk sayfalarında alışkın olmadığım halde bırakmak zorunda kaldım. Sanki Paulo Coelho'nun tüm eski kitaplarının tekrarı gibiydi. Hac olsun, Portobello Cadısı ya da Piedra Irmağının Kıyısı olsun hepsi aynı temalar üzerinde şekilleniyor gibi.

Paulo Coelho'nun o mistik anlatımını sevsem de daha farklı konulara da temas etmesi ve tarzında özgünlük yaratacak ufak değişiklikler yapmasının vakti geldiğini sanıyorum.

Benim şu an okumakta olduğum kitap Dostoyevski - Budala. henüz çok başlarındayım yorum yapacak kadar öykünün içine giremedim lakin ilk sayfalarından itibaren karakterleri ile dikkat çekecek bir yapıt olduğunun sinyalini veriyor.

Canım ben Brida'yı aşkı dolu dolu anlatan bir kitap olarak aldım ama beklediğime değmedi. Çok kötü diyemem okunacak bir kitap tabi ama benim beklentilerimi karşılamadı. Pek bir heyecan yok kitapta. Mistik bir kitap içinde büyü falan var aşktan daha çok o güçlere yer verilmiş. 10 üzerinde 5 verebilirim kitaba...

işte benim topicimm...kitaplar hayatımın vazgeçilmezleri...sanırım bu sıralar ruhsal durumumdan kaynaklı genellikle kişisel gelişim kitapları okuyorum,''üzüntüyü bırak yaşamaya bak'' gibi...Ama en kısa zamanda romanlara dönsem iyi olur...

@tweetypınar
ooo baya kitaplar alınmış bende bi uğrayacağım bu haftaiçi aylığımı alayım güle güle oku cnm aşk kapıyı çalıncayı okuduktan sonra kritiğini bekliyorum

@nazbalım

cnm hosgeldin yeni nefesler taze soluklar bekliyoruz bizde topikteki herkesin hemen hemen herkes olmasada kitap zevklerimiz benzer farklı tarzlar görmek en azından beni çok mutlu eder sende okudugun en son okuduklarından bahsetsen kitap kritikleri yapsan çok iyi olur en azından benim için ben sardım popüler romana bırakamıyorum ne güzel hedeflemiştim klasikleri bitirecektim beni heveslendirirsin hiç değilse cnm...=)

kitap okumayı çok severim özellikle roman
insanı hayal dünyasını genişletiyor:1closedeyes:

romanlarda daha çok yabancı yazarları seviyorum bizimkiler bu işe tam yapamıyorlar kanımca:delphin: geriç bir kaç :1closedeyes:tane yazarımız da yabancı yazarlara boy ölçüşür

bgn yarın elimdeki kişisel kitabı bitirip, orhan pamuk masumiyet müzesine başlıcam,kriterlerini yaparım burdan:)

@tweetypınar
ooo baya kitaplar alınmış bende bi uğrayacağım bu haftaiçi aylığımı alayım güle güle oku cnm aşk kapıyı çalıncayı okuduktan sonra kritiğini bekliyorum

@nazbalım

cnm hosgeldin yeni nefesler taze soluklar bekliyoruz bizde topikteki herkesin hemen hemen herkes olmasada kitap zevklerimiz benzer farklı tarzlar görmek en azından beni çok mutlu eder sende okudugun en son okuduklarından bahsetsen kitap kritikleri yapsan çok iyi olur en azından benim için ben sardım popüler romana bırakamıyorum ne güzel hedeflemiştim klasikleri bitirecektim beni heveslendirirsin hiç değilse cnm...=)

Canım "Aşk Kapıyı Çalınca" kitabını okudum bugun. Birbirinden nefret eden iki insanın sonradan birbirlerine aşık olması... Başlangıçı açıkçası sıktı beni biraz ama sonra güzel gitti. Hiç sevmem aşk romanlarında küfür ama malesef arada vardı... Ve tabi mutlu son =) Judiht McNaught, Julia Quinn, Julia Garwood kitapları kadar olmasada yinede güzeldi...

kitapları bitiremeyince pek yorum yazamıorum ama yine de bi merhaba diyim dedim arkadaşlarıma:)

merhabalar:))
gecikmeli de olsa alacakaranlık serisini bitirdim, küçük çocuklu çalışan bir anne için anca oluyo mazur görün:))aslında pek tarzım değildi fantastik romanlar ama başlayınca sonunu merak ettim tabii...
şimdi elimde Aşk ve Gurur var Jane Austen'ın kitabı. henüz başlamadım, okuyanlardan yorum beklerim:))
lunacım nasılsın canım, okulun bitmiştir herhalde:)

merhabalar:))
gecikmeli de olsa alacakaranlık serisini bitirdim, küçük çocuklu çalışan bir anne için anca oluyo mazur görün:))aslında pek tarzım değildi fantastik romanlar ama başlayınca sonunu merak ettim tabii...
şimdi elimde Aşk ve Gurur var Jane Austen'ın kitabı. henüz başlamadım, okuyanlardan yorum beklerim:))
lunacım nasılsın canım, okulun bitmiştir herhalde:)

cnm bnm alackaranlık tamam iyi hoşta ne bu böyle hep çoluk çocuk kahramanlar 16 17 yasındalar (söz meclisten dışarı) neyse eğer vampirli komik bişeyler okumak istersen ölümsüz serisini tavsiye derim

bu arada iiyiyim cnm sen nasılsın bnm okul bitti işe girdim sonra ayrıldım öss ye tekrar girdim biliyosun bu cumartesi bi sıınavım daha var :S
sen neler yapıyorsun

haklısın lunacım ama bi daha vampirli birşey okuyacağımı sanmıyorum, bana bu kadar vampir kurt adam yetti canım:)
ben izindeydim kardeşimin mezuniyetine gittim ankaraya hacettepe işletmeden mezun oldu. kpssye çalışıyo, Allah yardımcısı olsun. güzel bir hafta geçirdim:)
sınavında başarılar dilerim güzelim inşallah beklediğinden çok daha iyi geçer.öpüyorum...

tam benlik bir topik kaydirigubbakcemile2
kızlar evimizde yaklaşık 1500 kitap var ve bu sayı her geçen gün artıyor :hulya:

Back
X