Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çirkinin Aşığı
Bir Prense Aşık Oldum
Düşler Krallığı
ıçinde Aşk Saklı
Sen gelmeden Önce
Aldığım Her Nefeste
Mutluluk
Gelin
Brida
2 hafta içinde bu kitapları okudum ve hepsine bayıldım opuyorumnanaktan
Çirkinin Aşığı
Bir Prense Aşık Oldum
Düşler Krallığı
İçinde Aşk Saklı
Sen gelmeden Önce
Aldığım Her Nefeste
Mutluluk
Gelin
Brida
2 hafta içinde bu kitapları okudum ve hepsine bayıldım opuyorumnanaktan
Ay canım okuma onuda. Hiç begenmedim hele sonu çok saçma bitiyor. Beklediğim gibi değildi. Ruh eşi falan deniliyor ama işte eh işte denilen kitap. Bana göre tabi...
Uçurtma Avcısı son zamanlarda okuduğum en can acıtan kitaptı...
Tweetypınar; brida'yı nasıl buldun? Ben başladım, ilk sayfalarında alışkın olmadığım halde bırakmak zorunda kaldım. Sanki Paulo Coelho'nun tüm eski kitaplarının tekrarı gibiydi. Hac olsun, Portobello Cadısı ya da Piedra Irmağının Kıyısı olsun hepsi aynı temalar üzerinde şekilleniyor gibi.
Paulo Coelho'nun o mistik anlatımını sevsem de daha farklı konulara da temas etmesi ve tarzında özgünlük yaratacak ufak değişiklikler yapmasının vakti geldiğini sanıyorum.
Benim şu an okumakta olduğum kitap Dostoyevski - Budala. henüz çok başlarındayım yorum yapacak kadar öykünün içine giremedim lakin ilk sayfalarından itibaren karakterleri ile dikkat çekecek bir yapıt olduğunun sinyalini veriyor.
@tweetypınar
ooo baya kitaplar alınmış bende bi uğrayacağım bu haftaiçi aylığımı alayım güle güle oku cnm aşk kapıyı çalıncayı okuduktan sonra kritiğini bekliyorum
@nazbalım
cnm hosgeldin yeni nefesler taze soluklar bekliyoruz bizde topikteki herkesin hemen hemen herkes olmasada kitap zevklerimiz benzer farklı tarzlar görmek en azından beni çok mutlu eder sende okudugun en son okuduklarından bahsetsen kitap kritikleri yapsan çok iyi olur en azından benim için ben sardım popüler romana bırakamıyorum ne güzel hedeflemiştim klasikleri bitirecektim beni heveslendirirsin hiç değilse cnm...=)
merhabalar:))
gecikmeli de olsa alacakaranlık serisini bitirdim, küçük çocuklu çalışan bir anne için anca oluyo mazur görün:))aslında pek tarzım değildi fantastik romanlar ama başlayınca sonunu merak ettim tabii...
şimdi elimde Aşk ve Gurur var Jane Austen'ın kitabı. henüz başlamadım, okuyanlardan yorum beklerim:))
lunacım nasılsın canım, okulun bitmiştir herhalde:)