Bandrollerindeki tarihlerden de anlaşılabiliyormuş. Kitabın ilk sayfasında basım yılı 2014'ken bandroldeki tarih 2015 bu şekilde sayfaları da kalitesiz yine de okuduğumu anlıyorum bazı kelimeler de sinirimi bozsa daKitapta basım ya da çeviri hatası olması kitabın orjinal olmadığı anlamına gelmez ki sadece yayınevinin çok başarılı olmadığı anlamına gelir. Muhtemelen klasikleri filan satın aldınız. Bundan somra almadan önce çevirmen, yayınevi araştırırsanız, daha çok keyif alırsınız okuduklarınızdan.
Okumaktan soğutmuyor da okurken nedense kendimi enayi gibi hissediyorum. Ben kitapları hemen teslim aldığım için dönme şansım olmadı. İlk bir hafta içinde vazgeçecektim cayma hakkımı kullanacaktım onu yapmak da içimden gelmedi o kadar çok kitabım olması hoşuma gitti tabi parası da çok hoş öde öde bitmiyoraynı yayınevi ile aynı hataya ben de düşmüştüm, lakin geç olmadan geri döndüğüm için şimdilik mahkeme sürecine girecekmişiz gibi duruyor.kitapları bana 3 ayda getiremediler çünkü, ben de o süreçte vazgeçtim.
ne kadar yazım hatası olursa olsun illaki yararı olacaktır diye düşünüyorum ben, yazılanlar anlaşıldığı sürece. okumaktan da soğutabilir, o ayrı.
Dünya klasikleri( 2 set), dünya edebiyatına yön verenler, türk edebiyatı, psikoloji ve kişisel gelişim, tarih, yakın tarih, dostoyevski.8 set derken kaç kitap almıştınız ki ?
Hangileri bir de bir kitap kurdu olarak merak ettim
Aynen çok üzülüyorum taksitleri öderken diyorum bazen o parayı o kitaplara vereceğime ihtiyacı olan birine yardım etseydim canım istediğinde istediğim kitabı teker teker alsaydım ama iş işten geçti tabi daha 14 taksit var önümdeAynı hatayı bende yaptım üniversiteye ilk başladığımda. İki senedir ödüyorum daha yeni bitti hiç bir kitabını doğru düzgün okuyamadım. Keşke biraz araştırıp alsaydık çok pişman oldum yazık paralarımıza
O derece hata yok da çeviri olduğu için kendi yorumlarını katmışlar gibi hissediyorum o anda soğuyorum kendimi kötü hissediyorum sonra el mahkum tekrar okumaya devam ediyorum Sayfalar ince. Elime aldığımda kalın olanlar bile hafifyazım hatası dediğiniz nasıl
mesla şeklinde mşi
sayfası kalitesiz olsa da içeriği aynı sonuçta
bir dönem korsan kitap modası vardı; ankara da akşam belli bir saatten sonra karanfil konur hep kitap olurdu
onlar adı üstünde korsandı ve bazı sayfalar silik olur bazısına mürekkep çok gelmiş olurdu ama içeriği aynı olurdu
kitabın içeriği değiştirilmiş ise o ancak tercümede ya da sonradan birilerinni sansür anlayışı ile ilgilidir
Sağol canım aynen mecburumAllah yardımcın olsun canım iadeyide kabul etmiyolar her türlü o parayı alıyolar ödencek mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?