Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kitapzede
yaa seni gördüğüme çok sevindim
sen ve kitap başlığı ne güzel ikilisiniz
![]()
Canim 12 eylül 20 sayfa okudum
13 14 okuyamadim
15 eylul 45 sayfa
16 eylul yanu bugun 37 sayfa okudum.
Sana kolaylik olsun yazayim dedim:)
Katil tabiki.. bende iyi oldu mutlaka okumam gerek diyip okuyorum ve buraya bildiriyorum:) arkadas yogun calisiyor ama notunuzu alir siz yazin.Ben de katılabilir miyiiimm? Belki bu sayede arttırırım kitap okumayıı![]()
Teşekkür ederiimKatil tabiki.. bende iyi oldu mutlaka okumam gerek diyip okuyorum ve buraya bildiriyorum:) arkadas yogun calisiyor ama notunuzu alir siz yazin.
Okullar açıldı oldugum yerde, 2 çocuk için kosturmaktan okucak kafa kalmıyor bu ara bendeHerkesler nerdee listeye ekledim sizi ama gelmiyorsunuzz gelmeyenleri listeleyelim hemen
kitapseverpanda 6 gündür
Diana Bishop 11 gündür
istanbullugelin16 10 gündür
Night owl 10 gündür
Benide şey edermisin vampirim bi kitaba başlıycam başlayamıyorum ne zamandır.
Hatta okuduğun sayfaları gözüme sok iyice ezikle beni![]()
Hemen şey ederim tabi kiGünaydın bi de ❤![]()
Hoşgeldin ilk sayfaya ekledim bile :)Ben de katılabilir miyiiimm? Belki bu sayede arttırırım kitap okumayıı![]()
Ah onu bende yapabilsem keşke, hoşgeldin :)Ben de aranıza katılmak isterim. Benim hedefim haftada en az bir kitap bitirmek.
Oyy Allah kolaylık versinn her zaman bekliyorum :)Okullar açıldı oldugum yerde, 2 çocuk için kosturmaktan okucak kafa kalmıyor bu ara bendebugün yatmadan önce kendimi zorlucam okumaya.
Teşekkür ederimm hoşbuldumHoşgeldin ilk sayfaya ekledim bile :)
Ah onu bende yapabilsem keşke, hoşgeldin :)
Oyy Allah kolaylık versinn her zaman bekliyorum :)