Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@_Vera_
@Alevaizm
@antimind
@Arrietty_
@Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
@beyazinci
@Birtekefem
@black cat
@Blacklight
@Bonus
@Calciferr
@Calypso95
@HappyMommy
@humanbeings
@Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
@kahvemsimutluluk
@karamelli_turta
@kaybolmak
@kediseverkiz
@Kurk Mantosuz Madonna
@LadyAtom
@Melegimkorusun
@memurhanim
Mikan
@moonie
@muallime1134
Natsume
@nil peri
WunderLost
@pariko
pearlweed
@Pimpirikli10
@reyyanK
@Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
@Yawrukush
yet07
@zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
Ben varım belki bu sayede yıllık hedefime daha çabuk ulaşırım.kitapzede berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1
![]()
ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur
@_Vera_
@Alevaizm
@antimind
@Arrietty_
@Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
@beyazinci
@Birtekefem
@black cat
@Blacklight
@Bonus
@Calciferr
@Calypso95
@HappyMommy
@humanbeings
@Hyperborea17
bir civciv annesi
I IRMAKK70
@kahvemsimutluluk
@karamelli_turta
@kaybolmak
@kediseverkiz
@Kurk Mantosuz Madonna
@LadyAtom
@Melegimkorusun
@memurhanim
Mikan
@moonie
@muallime1134
Natsume
@nil peri
WunderLost
@pariko
pearlweed
@Pimpirikli10
@reyyanK
@Suskunhanim
ucukgenclik
Vera06m
@Yawrukush
yet07
@zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
O zaman akşamları birbirimizi etiketleyelim okuduktan sonraBen varım belki bu sayede yıllık hedefime daha çabuk ulaşırım.
Ay ben de varım çünkü okumuyorum 2 gündür. 50 de güzel hedef. Yatmadan 50 okuyum buraya yazacağım insallahkitapzede berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1
![]()
ne olursa olsun günde 50 sayfa okumadan uyumıcam.Benimle 50 sayfa challenge yapmak isteyen var mı kitap kurtlarına duyurulur
Çok güzel olur ben varımkitapzede berbat bir okuyucuyum hala Cindy Pon - Tuzak okuyorum.Ama bu akşamdan itibaren kendime güncelleme getirdim.Vera 2.1
![]()
Tamamdır okuduktan sonra beni veAy ben de varım çünkü okumuyorum 2 gündür. 50 de güzel hedef. Yatmadan 50 okuyum buraya yazacağım insallah
Çok güzel olur ben varım![]()
Sende aynı şekilde canım katılacak arkadaşları etiketlersen birbirimizden haberdar olur daha çok motive oluruz. Ayy ne güzel oldu böyleTamamdır okuduktan sonra beni veucukgenclik i etiketler misin
Çok güzel bir motivasyon oldu. Tamamdır anlaştıkSende aynı şekilde canım katılacak arkadaşları etiketlersen birbirimizden haberdar olur daha çok motive oluruz. Ayy ne güzel oldu böyle