- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Listemize ekledim sizi hoşgeldiniz ilk sayfada kurallarımızı okur musunuz :)ve tabloda ? olan yerleri yazıp beni etiketlerseniz sevinirim :)
Tabloda ? olan yerleri bana söyleyebilir misin :)
samdaan :) seni eklememişim listeye ben gözden mi kaçırdım acaba :) Kusura bakma eğer öyle ise. Bilgilerini yazarsan hemen eklemek isterim :)
Ekledim bileee sadece ? olan yerleri bana bildirirsen harika olur :) E peki ben ne diyeceğim sana hep kaptanım diyodum yine demeyim mi ne deyim :)
Merhaba ilk sayfamızda yazıyor, okuyabilirsiniz.
Daha sık uğramaya çalış kuzum buraya. Yeni yıl için farklı planlarım var topikle ilgili bakalım belki daha iyi gelir :)Ben kitap okumayı tamamen bıraktım off bana bişey söyleyin nasıl yeniden başlıcam bu işe. Çok çok severim kitap okumayı ama elime hiç alamıyorum.
? olan yerleri bildirebilir misin bana :)Ben köpek gibi büyütülmüş çocuk okuyorum şu an
? olan yeri bildirebilir misin bana :)Kurtlarla kosan kadinlari okuyrum son 100 sayfa yarin biter ins.
kral kaybederse bitirdim
Bir de kendine ait bir oda.
senenin 30. Kitabi sanirim. Hedefimden hala cok uzagim.
Çokk geçmiş olsun ben o günden beri hiç okuyamadım o kadar üzüldüm ki geceleri deliksiz uyku uyuyamıyorum hala düşünmektenİyi geceler herkese:)
İzmir'de yaşanan deprem dolayısıyla pazar günü bildirim yapamadım. Geçmiş olsun hepimize. Birkaç gündür kardeşim bizde. Hem evden çalışmak, hem kardeşimle, eşimle ilgilenmeye çalışmak, bir yandan klasik ev işleri derken yatağa kendimi nasıl atıyorum bilemiyorum. Günlerdir kitabın kapağını açamadım. Şu ana kadar okuduklarımı da unuttum üstelik.
toplam okuma sayın y sanırım değil mi :)
Tabloda ? olanları bana bildirir misin :)Evet gelicem inşallah şu anda Ağrı dağı kitabını okuyorum
Daha sık gelmeye çalış bence :)kitapzede listede doğru yazılmış 10. Kitabıma hala devam ediyorum bi sıkıntı yok sadece kitap okumakta zorluk çekiyorum bu ara bi el atmam gerek ama nasıl olacak bilemiyorum
Sen nasıl istersen.Kolay gelsin :)Her zaman kapımız açık sohbete de gel :)canım beni şimdilik ekleme:) ben okudukça yazarım ama sınavım var okuyamicam gibi görünüyo maalesef
O kitaba bugün ben de baktım internetten. Bazı yorumlarda beklentiyi karşılamadığını okudum ve almaktan vazgeçtim.ben,kirke kitabını okuyan var mı tavsiye eder misiniz
60 yi hedefim. Bebekle ancak bu kadar dedim ama yarisini zor gordum.Daha sık uğramaya çalış kuzum buraya. Yeni yıl için farklı planlarım var topikle ilgili bakalım belki daha iyi gelir :)
? olan yerleri bildirebilir misin bana :)
? olan yeri bildirebilir misin bana :)
Çokk geçmiş olsun ben o günden beri hiç okuyamadım o kadar üzüldüm ki geceleri deliksiz uyku uyuyamıyorum hala düşünmekten
Tabloda ? olanları bana bildirir misin :)
Daha sık gelmeye çalış bence :)
Sen nasıl istersen.Kolay gelsin :)Her zaman kapımız açık sohbete de gel :)
? Olan yerleri doldurucam da 2020 yılının başından beri okuduğum kitabımı yazıcam yoksa topik e katıldığım günden beri okuduğumu muDaha sık uğramaya çalış kuzum buraya. Yeni yıl için farklı planlarım var topikle ilgili bakalım belki daha iyi gelir :)
Çokk geçmiş olsun ben o günden beri hiç okuyamadım o kadar üzüldüm ki geceleri deliksiz uyku uyuyamıyorum hala düşünmekten
Yeni basladim kitaba 2 gun oldu canim..Daha sık uğramaya çalış kuzum buraya. Yeni yıl için farklı planlarım var topikle ilgili bakalım belki daha iyi gelir :)
dorian gray i beğendiniz mi? bir de sansürlü yapım mıydı okuduğunuz?Bildirim için erken mı desek geç bi saat mi desek bilemedim.Dorian Gray’ın portresi biti. Mart Menekşeleri bitti. Sabah yeni kitap seçeceğim kitaplıktan. Onuda bildiririm başlar başlamaz.
Ah canım kusura bakma@_Vera_
@Alevaizm
@antimind
@Arrietty_
Bal0ncuk
beatitude
@bellaza
@beyazinci
@Birtekefem
@black cat
@Blacklight
@Bonus
C Calcifer
@Calypso95
@HappyMommy
@humanbeings
@Hyperborea17
bir civciv annesi
@IRMAKK70
@kahvemsimutluluk
@karamelli_turta
@kaybolmak
@kediseverkiz
@Kurk Mantosuz Madonna
@LadyAtom
Melegimkorusun
@memurhanim
@Mikan
@moonie
@muallime1134
@Natsume
@nil peri
@Ozlemesra
@pariko
@pearlweed
@Pimpirikli10
Mehfam
@Suskunhanim
ucukgenclik
@Vera06m
Yawrukush
@yet07
@zeLina
Sevgili arkadaşlar tablomuzu güncelledim ? olan yerleri bana bildiriniz. Önümüzdeki hafta son7 gün gelmeyen arkadaşları çıkartacağım bilginize :)
Doğru canım. Unuttum bi anreyyanim ben ara vericem. seçtiğim kitaplar vardı ama okuyamicam maalesef
Melegim bende oyleyim ama bu sefer duzenli devam edecegim dedim, ne dersin beraber az da olsa okuyalim mi :))Ah canım kusura bakmaben hala bıraktığım gibiyim. Otırunca max birkaç sayfa okuyabiliyorum.
Guzel bir fikir ya da pek okumadigimiz turde kitaplari okumaya calisabiliriz belki :)kızlar ya yılbaşından itibaren kendi içimizde etkinlik mi düzenlesek? mesela her ay farklı türde kitaplar okumak gibi?kitapzede ne dersin?
Ben çok beğendim ve hızlı ilerledi. Hasan Ali Yücek klasikler serisinden aldım. Sansür olayını bilmiyorum ama rahatsız edici bir durum yoktu.dorian gray i beğendiniz mi? bir de sansürlü yapım mıydı okuduğunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?