Umay- umaycım listeye seni de ekledim ordaki eksik bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir misin eğeryazdıysan bulamadım kusura bakma
Geçmiş olsunBen bu hafta hiç kitap okuyamadımsağlık problemlerim vardı
Merakettiğim bir kitap :)kitapzede canım
35. Kitap saatleri Ayarlama Enstitüsü idi
36.kitap Oyun Oynama Sanatı bitti
Dün 37.kitap Yeşilin Kızı Anne 'ye başladım, 75. Sayfadayim
Veba nasıldı. Ağır bir kitap diye yorumlar gördüm.
Öfke dansı kitabıma devam ediyorum. Çok acele etmeden sindirerek günde üç beş sayfa okuyorum. Daha 50. Sayfadayım.Pazar bildirimi günü kızlar hadi unutmayalım
ucukgenclik
@Suskunhanim
rosebatum
@Mikan
@Melegimkorusun
pearlweed
@Bonus
@pammuk prensess
@kahvemsi mutluluk
@LadyAtom
memurhanim
@muallime1134
humanbeings
@therewillbeaday
@depresifbayan
@Canpare
beatitude
Oriana
@calypso35
@Yawrukush
Umay-
@Niloyatospikk
Güzeldi ben beğendim günümüz virüs süreci ile de benzer hem, vebanın ortaya çıkışı yayılışı insanların bundan etkilenişi gözlem yöntemi ile ele alınmış akıcı idi yani tavsiye ederimVeba nasıldı. Ağır bir kitap diye yorumlar gördüm.
Tahıl beyin kitabına devam ediyorum canımmPazar bildirimi günü kızlar hadi unutmayalım
ucukgenclik
@Suskunhanim
rosebatum
@Mikan
@Melegimkorusun
pearlweed
@Bonus
@pammuk prensess
@kahvemsi mutluluk
@LadyAtom
memurhanim
@muallime1134
humanbeings
@therewillbeaday
@depresifbayan
@Canpare
beatitude
Oriana
@calypso35
@Yawrukush
Umay-
@Niloyatospikk
İdefiks ten çok kitap aldım hızlı teslim ediyorlar. Son aldığımda 12 kitapta almıştım. Veba yerine Sebahattin Ali’nin içimizdeki şeytanı göndermişlerdi. Geri gönderdik doğru kitabı gönderdiler. Sonra düzelttiler yani. Listendeki kuşlar yasına gideri okudum Denizli Ankara arası gelip giden bir evlat var. Öyle geçiyor. Sıkılabilirsiniz. Ama betimlemeleri güzel.Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim)
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind
Hasan Ali Toptaş daha önce hiç okumadım ama çok görüyorum her yerde. O yüzden bir tane listeme ekledimİdefiks ten çok kitap aldım hızlı teslim ediyorlar. Son aldığımda 12 kitapta almıştım. Veba yerine Sebahattin Ali’nin içimizdeki şeytanı göndermişlerdi. Geri gönderdik doğru kitabı gönderdiler. Sonra düzelttiler yani. Listendeki kuşlar yasına gideri okudum Denizli Ankara arası gelip giden bir evlat var. Öyle geçiyor. Sıkılabilirsiniz. Ama betimlemeleri güzel.
Teşekkür ederim :)Kolay gelsin yine de iyi ilgileniyorsun
Ekledim bilgilerini keyifli okumalar :)Gecen hafta Dostoyevski'den Kumarbaz'ı bitirdim.
Bugün de Karamazov Kardeşler'e basladim.
Hedefim 10 kitap okumak. Su an 2.yi okuyorum
Bu hafta 125 sayfa okumusum
Geçmiş olsun canım.Ben bu hafta hiç kitap okuyamadımsağlık problemlerim vardı
Keyifli okumalar :)Öfke dansı kitabıma devam ediyorum. Çok acele etmeden sindirerek günde üç beş sayfa okuyorum. Daha 50. Sayfadayım.
Hoşgeldin seni listemize ekledim lütfen ilk sayfa kurallarımızı oku :)Ay burası tam benlikmisss gerçi bu ara cok okumuyorum dabeni de listeye ekler misiniz? Hedefim 50 idi ama 8 kitap bitirilebilmişim Bu sene. Su an damizlik kizin oykusu Var sırada.
Keyifli okumalar :)
**Aeden okuyup çok çok etykisinde kaldığım bir kitapElimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim)
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind
Ben teşekkür ederim yorumlarınız için**Aeden okuyup çok çok etykisinde kaldığım bir kitap
Muhakkak tavsiye ediyoum
**Başucumda Müzik keyif alarak okumuştum tavsiye edebilirim onu da
Kuşlar Yasına Gider bende de var ama henüz okuyamadım , listenizde görünce bana da hatırlatma gibi oldu teşekkürler
Keyifli okumalar karamelim :)Merhaba
Ayşe Kulin/füreya bitti, muhteşemdi..
16. kitabim Ayşe Kulin/türkan' a başlıyorum.
Dizisini izlediniz mi? Dizisi ve kitabı çok farklı,distopik kitapları seviyor musunuz? Kitap benim hoşuma gitmişti,sonuna çok şaşırmıştım. Umarım keyifle okursunuz.Ay burası tam benlikmisss gerçi bu ara cok okumuyorum dabeni de listeye ekler misiniz? Hedefim 50 idi ama 8 kitap bitirilebilmişim Bu sene. Su an damizlik kizin oykusu Var sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?