Kitap Okuma Günlüğü 📚

Hoşgeldin canım ilk sayfamızı oku seni ekledim tabloya bana bilgilerini yazarsan ekleyeceğim. Sene başından beri kaç kitap okudun ve yıl sonuna kadarki hedefin nedir ?
Sene başından beri okunanlar görselde:)
Hedef 30 kitap:)

Eklentiler

• F6EE784F-2168-4092-99DE-76B759FE5D24.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 37
Gülseren Budayıcıoğlu-Kral Kaybederse okumuştum. Ben de beğendim. Camdaki kız dizinin esinlendiği kitaptı değil mi

Ben geçen gün yazmıştım ama yine yazayım 8. Kitabım bitmişti 9. Kitap olarak elveda güzel vatanım adlı kitaba başladım ama daha 200 lerdeyim 700 civarı toplam sayfa sayısı

Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim )
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind

4,5,7,10 çok keyif aladak okuduklarımdan:)
Ben nedense İdefix'e ön yargılıydım ama eşim hep ordan alışveriş yaparmış şimdi bana da ordan alıyor çok da memnunum; fiyatlar diğer yerlere göre bi tık daha uygun ve kitaplar deforme olmadan geliyor:)
1 ay önce büyük bir hatayla hepsi buradadan kitap aldım almaz olaydım. 6 kitap istemiştim pakette 5 çıktı, 2 kitabın kapağı kargo darbesinden yırtılmıştı çünkü öylece atılmış kargo poşetine
Eksik ürün için de defalarca aradım ürünü tedarik edeceğiz deyip deyip sonunda para iadesi yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…