- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.151
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları 14 günde mi okudum? Maşallah.1. Moby Dick- Herman Melville 736 sayfa
2. Asa Lind- Kumkurdu 104 s.
3. Rifat İlgaz- Halime Kaptan 197 s.
4. Marlys Millhiser-Dugun Aynasi 416 s.
5.F. S.Fitzgerald-Su an Kiyidan Uzakta 70s.
6. R. L. Stevenson- Sesler Adasi 145 s.
Su an Yan Evin Sirri'ni okuyorum. kitapzede
Tesekkur ederim Mobydick' i yarisindan fazlasini 2020 de okumustum ama yil bitmeden yetistirememistim malesef. Digerleri icin de alerjik bir bebegim var uyumak nedir bilmeyen geceleri onu sallarken kitap okuyarak zamanimi degerlendiriyorumBunları 14 günde mi okudum? Maşallah.
Geçmiş olsun, canım. Umarım geçici bir sorundur.Tesekkur ederim Mobydick' i yarisindan fazlasini 2020 de okumustum ama yil bitmeden yetistirememistim malesef. Digerleri icin de alerjik bir bebegim var uyumak nedir bilmeyen geceleri onu sallarken kitap okuyarak zamanimi degerlendiriyorum
Merhabakitap klübümüze katılmak mı istiyorsunuz yoksa görünce mi yazdınız bilemedim ? :)Ocak 2021
•Ahmet Ümit-Sultanı Öldürmek (aralığın son haftası başlayıp ocağın ilk haftası bitirdim
•Jose Mauro de Vasconcelos-Delifişek
•Sarah Jio-Son Kamelya (az önce bitirdim)
Yeni kitaba başlayacağım siparişlerimin gelmesini bekliyorum
Sen elindekileri söyle biz ona göre bildiğimiz varsa söyleyelim olmaz mı :)kitapzede İkinci kitap Bir Delinin Hatıra Defteri-Gogol bitti. Üçüncü kitap olarak ne okusam diye oldukça kararsızım. Kütüphanemi ve e-kitap arşivimi bayağı karıştırdım ama içime sinen kitap seçemedim. Eğer elimde mevcutsa önerilerinize açığım.
Cok tesekkur ederim Sut ve yumurta alerjisi var. Hala zorluklari olsa da en buyuk asamalari geride biraktigimizi dusunuyorum. İnsallah onlari da atlatirsa uykusuzlugumuz da sona erer.Geçmiş olsun, canım. Umarım geçici bir sorundur.