Kitap Okuma Günlüğü Bildirim Sayfası 📚 🥰

1. Moby Dick- Herman Melville 736 sayfa
2. Asa Lind- Kumkurdu 104 s.
3. Rifat İlgaz- Halime Kaptan 197 s.
4. Marlys Millhiser-Dugun Aynasi 416 s.
5.F. S.Fitzgerald-Su an Kiyidan Uzakta 70s.
6. R. L. Stevenson- Sesler Adasi 145 s.

Su an Yan Evin Sirri'ni okuyorum. kitapzede kitapzede

1. Moby Dick- Herman Melville 736 sayfa
2. Asa Lind- Kumkurdu 104 s.
3. Rifat İlgaz- Halime Kaptan 197 s.
4. Marlys Millhiser-Dugun Aynasi 416 s.
5.F. S.Fitzgerald-Su an Kiyidan Uzakta 70s.
6. R. L. Stevenson- Sesler Adasi 145 s.

Su an Yan Evin Sirri'ni okuyorum. kitapzede kitapzede
Bunları 14 günde mi okudum? Maşallah.:nazar:

Merhaba herkese :)) Geç de olsa yılın ilk kitabını bitirmiş bulunuyorum. İki gün önce başladığım kitap bugün bitti, heyecanımı sizlerle paylaşmak için hemen sayfaya geldim. 🙂🤩 Birinci kitap Duyguların Seçimi- Bernard Raquin bitti. İkinci kitap olarak Bir Delinin Hatıra Defteri -Gogol okumasına başlayacağım. kitapzede kitapzede

Ocak 2021
•Ahmet Ümit-Sultanı Öldürmek (aralığın son haftası başlayıp ocağın ilk haftası bitirdim
•Jose Mauro de Vasconcelos-Delifişek
•Sarah Jio-Son Kamelya (az önce bitirdim)

Yeni kitaba başlayacağım siparişlerimin gelmesini bekliyorum💐

Tesekkur ederim☺️ Mobydick' i yarisindan fazlasini 2020 de okumustum ama yil bitmeden yetistirememistim malesef. Digerleri icin de alerjik bir bebegim var uyumak nedir bilmeyen geceleri onu sallarken kitap okuyarak zamanimi degerlendiriyorum😔
Geçmiş olsun, canım. Umarım geçici bir sorundur. :dua:

kitapzede kitapzede İkinci kitap Bir Delinin Hatıra Defteri-Gogol bitti. Üçüncü kitap olarak ne okusam diye oldukça kararsızım. Kütüphanemi ve e-kitap arşivimi bayağı karıştırdım ama içime sinen kitap seçemedim. Eğer elimde mevcutsa önerilerinize açığım. 🙂

Ocak 2021
•Ahmet Ümit-Sultanı Öldürmek (aralığın son haftası başlayıp ocağın ilk haftası bitirdim
•Jose Mauro de Vasconcelos-Delifişek
•Sarah Jio-Son Kamelya (az önce bitirdim)

Yeni kitaba başlayacağım siparişlerimin gelmesini bekliyorum💐
Merhabakitap klübümüze katılmak mı istiyorsunuz yoksa görünce mi yazdınız bilemedim ? :)
kitapzede kitapzede İkinci kitap Bir Delinin Hatıra Defteri-Gogol bitti. Üçüncü kitap olarak ne okusam diye oldukça kararsızım. Kütüphanemi ve e-kitap arşivimi bayağı karıştırdım ama içime sinen kitap seçemedim. Eğer elimde mevcutsa önerilerinize açığım. 🙂
Sen elindekileri söyle biz ona göre bildiğimiz varsa söyleyelim olmaz mı :)

X