Kitap okuma alışkanlığı için yardım !

zeynep8507

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
37
18
39
Arkadaşlar metroda otobüste sıkış tepiş yerde bile kitabını çıkarıp okuyan insanlara deli gibi özeniyorum ve imrenerek bakıyorum.

Ben kitap alıyorum ama bitiremiyorum. Tam okumaya başlıyorum 20li sayfalarda uykum geliyor bırakıyorum sonra elime alana kadar günler geçiyor.

Yardım edin arkadaşlar taktik verin. Bu insanlar nasıl başladı kitap okumaya da bu hale geldi. Ben de yanlarından geçebilecek kadar bir düzeyde olsam yeter.

Arkadaşlar metroda otobüste sıkış tepiş yerde bile kitabını çıkarıp okuyan insanlara deli gibi özeniyorum ve imrenerek bakıyorum.

Ben kitap alıyorum ama bitiremiyorum. Tam okumaya başlıyorum 20li sayfalarda uykum geliyor bırakıyorum sonra elime alana kadar günler geçiyor.

Yardım edin arkadaşlar taktik verin. Bu insanlar nasıl başladı kitap okumaya da bu hale geldi. Ben de yanlarından geçebilecek kadar bir düzeyde olsam yeter.
merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...niz-kafe-kitap.582657/page-4298#post-45394368
konumuza bekleriz sizi, 2 günde bir gelip bildirim yapmak durumundayız her gün ayı sayfada olduğunuzu söylemek hoşunuza gitmeyeceğinden az da olsa okursunuz, bu da başlangıç için yeterli olur:KK66:
bir de naçizane tavsiyem eğer sosyal medya hesaplarınız varsa oralarda kitaplarla ilgili paylaşım yapanları takip edin, insan özeniyo ve daha çok okuyo:KK48: (bizim kınu da bu etkiyi oluşturabilir:KK54:)

X