Bu resimdeki Ellan Poe şiir kitabını satıyorum veya takas edeceğim ama kitap konusunda seçiciyimdir bana bestseller önermeyiniz.
Eki Görüntüle 1051590
Bu kitap şuan en uygun haliyle idefixte satılıyor bakabilirsiniz 45 tl. Ben 25 tlye veriyorum gıcır gıcırdır. İngiliz veya Amerikan edebiyatı okuyanlar varsa veya İngilizceye meraklı olanlar kaçırmasın. Çünkü her şiirin yan sayfasında Türkçeye çevirisi var ve gayet muntazam çevirilmiş.
Bu şairin adını yanlış hatırlamıyorsam eternal sunshine of the spotless mine filminde duymuştum. o şiirin sahibi midir? bu arada bu kadar kaliteli bir kitabı bence satmamalı arşivinizde bulundurmalısınız..
Arkadaşlar kitaplığım doldu ve yeni kitaplarıma yer açmak istiyorum. Gayet iyi durumda olan kitaplarımı uygun fiyattan vereceğim.
Eki Görüntüle 648891 Eki Görüntüle 648890 Eki Görüntüle 648889
Fiyatları :
Yürüyen Ölüler: 7 tl
Ölüm .....su: 7 tl
Yekta Kopan kitaplarının her biri 5tl
Paul Auster, Kış Günlüğü: 6tl
Gabriel Garcia Marquez: Başkan Babamızın Sonbaharı 3 tl, Kırmızı Pazartesi 2 tl
Mehmet Rauf : Eylül 3 tl
Elif Şafak: Aşk 4 tl Araf: 4 tl
Kelebek: 3 tl
Perihan Mağden 1 tl
Damla Damla günler 2 tl
Kısa Kes : 7 tl
Don Kişot: 4 tl
Tolstoy, JJ Rousseau, Dostoyevski, Stendal dünya klasikleri 2şer tl.
4 kitap alana 1 tane ben hediye göndereceğim.
Bunlar beğenmediğim kitaplar değildir elden çıkarmam gerekti.
Merhaba kitapların hepsi orjinal mi???
Çoğu orjinaldi canım ama bi kısmını sattım ben bunların. Hangilerini soruyorsun? Bir önceki mesajda olanlar güncel sattıklarım.
Elif şafak'ın kitapları mesela???
On gun evde degilim bekleyebilirim derseniz tatil dönüşü yapariz takasi.Küçük Ağa aradığınız kitaplar arasında sanırım.
Bende mevcut, Sabah Uykum kitabınıza talibim ben de.
Uygun bulursanız takas edebiliriz.
On gun evde degilim bekleyebilirim derseniz tatil dönüşü yapariz takasi.
Merhaba fotoğrafını ekleyebilir misiniz kitabınızın? Bir de basım yılı nedir?Küçük Ağa aradığınız kitaplar arasında sanırım.
Bende mevcut, Sabah Uykum kitabınıza talibim ben de.
Uygun bulursanız takas edebiliriz.
Merhaba fotoğrafını ekleyebilir misiniz kitabınızın? Bir de basım yılı nedir?