- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
rica ederim
ekleyim mi listeye
evett ekleyin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim
ekleyim mi listeye
Lavin aynı fikirdeymişiz. Bende bu şekilde karar verdim kendime alacağım bi kitabı kurbanıma da alacağım.Sevgili kurbanımın şimdiden haberi olsun
Alacağım kitabı iki tane alacağım, beraber okuyup yorumlamak istiyorum çünkü. Yani benim hediyem benim okumadığım bir kitap olacak.
Umarım bana ayak uydurabilecek bir kurbanım olur.
Lavin aynı fikirdeymişiz. Bende bu şekilde karar verdim kendime alacağım bi kitabı kurbanıma da alacağım.
Keyifli olur=)Belki birbirimize çıkarız:):)
Vikitapta üyelik yeni açtım ama hiçbir bilgi girmedim daha ben kime cıktıysam bana çok söylencek sanırım.Kitaplar okuduklarımızdan olmaz degil miii Gerçi vikitap diye bir gerçekde var
ben de güncellemiyorum 1 yıldan fazladır.Vikitapta üyelik yeni açtım ama hiçbir bilgi girmedim daha ben kime cıktıysam bana çok söylencek sanırım.
evet canımçekiliş yarın olacak değil mi
aaa bak bu da iyi fikirmiş. ben de yapabilirimSevgili kurbanımın şimdiden haberi olsun
Alacağım kitabı iki tane alacağım, beraber okuyup yorumlamak istiyorum çünkü. Yani benim hediyem benim okumadığım bir kitap olacak.
Umarım bana ayak uydurabilecek bir kurbanım olur.
hem birbirinize çıkıp hem de aynı kitabı alırmışsınızBelki birbirimize çıkarız:):)
öyle bir ihtimal de var tabi, ben kimsenin profiline bakmayacağım ama umalım da kimseye okuduğu kitap gitmesinKitaplar okuduklarımızdan olmaz degil miii Gerçi vikitap diye bir gerçekde var
eveeeettçekiliş yarın olacak değil mi
hem birbirinize çıkıp hem de aynı kitabı alırmışsınız
öyle bir ihtimal de var tabi, ben kimsenin profiline bakmayacağım ama umalım da kimseye okuduğu kitap gitmesin
eveeeett
Ben karar veremiyorum ya ne alsam
Daha belli olamadı ki kime alacagın :)