Kurbanim yarın evde birini bulundur:))
Şükürler olsun bugun verildi sonunda kargoya, yarın elinde olur kurbanım kusura bakma gecikme oldu :)
günaydınlar
Kargom nihayet geldi bende bu akşam kargolayıp göndericem sevgili kurbanıma hafta sonuna inşallah elinde olur canımcım.
ben hangi şehirde olduğunu söyleyemem kabak gibi çıkar:)
belki benim kurbanım da iş adresini vermiştir diye düşünerek ben de yarın vereceğim kargoya. cumartesi falan gider kaybolur maybolur stres yaparım kendimepazartesiye kadar gitsin dursun.
iş yeri adresi de vermemiş olabilir onu bilemiciiiiim
Günaydın kızlar,
Benim kargom da dağıtıma çıkmış. Kurbanımın şehrinde gezintide. İnşallah bugün ulaşır.
kurbancığım kargom dağıtıma verilmiş inşallah bugün elinde olcak : )
Yurtiçi kargoya verdim mi oyalana oyalana gider pazartesiye kadarBen iş adresimi verdim. Gelmez haftasonu
püfff elendin mi yani sen şimdiGeldim canım.
aaaaaaaa melinda sen tekırdagdaymıssşn komsuyuz ayol:) benım ilk görev yerim orası Marmara erglisi daha doğrusu :) su an silivrideyim:)tekirdağa geldin mi hiç
of durum o kadar vahim yane:)kargoları arayıp adıma kargo varmı diye sorsam mı acaba hediyem gelene kadar
Çok mu sapkınca olur
Yok zaten cumartesi bekletiyolR bizimkileri şubede pazrtesi çıkıyo direk. Sorun olmaz da ben meraktan çatlarımYurtiçi kargoya verdim mi oyalana oyalana gider pazartesiye kadar
ay kopyada veresim yok ama işyeri adresimi değilmi bilemedim şimdi
Vahim çok vahim hemdeof durum o kadar vahim yane:)
Vahim çok vahim hemdeRenk vermiyor ki kimse. Bana desin katilim haftaya vercem bekleme kafam rahat oh mis derim Ama belirsizlik stres yaptı ayyy
ya tamam ya bakmıyorum hediyem gelene kadar bu sayfaya artık
ben çorluda yaşıyorummm ama yeni iş yerim ereğlide olacak benim deaaaaaaaa melinda sen tekırdagdaymıssşn komsuyuz ayol:) benım ilk görev yerim orası Marmara erglisi daha doğrusu :) su an silivrideyim:)
katilim kim ciddi çatlıcam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?