ya hep istedim ama neden bilmiyorum hiç sıra gelmedisenin gibi bir kitap kurdu aşk ve gururu mutlaka okumalı. hem kitabını okudum hem filmini izledim. genelde kitapların filmlerini izlemem ama bunun filmi de çok güzeldi
belkide zaman çekiliş zamanıdır biri yollarsa ama bencede okumalısınya hep istedim ama neden bilmiyorum hiç sıra gelmedi
bak utandım şimdi kendimden
Yaaa şekercikiim yaaa
liste vermeyelim dedik direkt sipariş oldubelkide zaman çekiliş zamanıdır biri yollarsa ama bencede okumalısın
merhaba ya ben sizin isminizi çok beğeniyorumYaaa şekercikiim yaaaOlur aslında
sana çıkan bana mesaj atıp sorabilir okuduğun çoğu kitabı biliyorum nasılsaBence herkes listesinde olan ilk 5 kitabı yazssın böyle olmaz okduklarımız gelirse napcaz
ben seni buldum şimdi tarzını çok sevdim okuduklarından kendime liste yapayım çok hoş kiatplarokumuşsunBen de kitap konusunda cok yonlu biriyim degisik degisik turler okurum cok da severim farkli turleri denemeyi
Benim tek ricam sevgili arkadaşımın alacagi kitaba benim vikitap sayfamdankutuphamde olan bi kitap olup olmadigina bakmasi
Okumak istediklerime bakmasin hiç..süpriz olsun tamamen onun istedigi bi kitabı alsin
Vikitap adim melinda
Tesekkur ederimmm ekledin mi beni ben de seni takip edeyimben seni buldum şimdi tarzını çok sevdim okuduklarından kendime liste yapayım çok hoş kiatplarokumuşsun
yok ekleyeceğim şimdi yeni üye oldum nedense üye olmamışım bu zamana kadar büyük kayıpTesekkur ederimmm ekledin mi beni ben de seni takip edeyim
Yaaa sen cansın caaansana çıkan bana mesaj atıp sorabilir okuduğun çoğu kitabı biliyorum nasılsa
Ne konuda canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?