• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap kurtlari yardimm!!!

rica ederim canım inşallah yardımcı olabilirim bizzat okuyup keyif aldıklarımı yazayım senin için fikir olur belki....
tarihi romanlardan haz alıyorsan
philippa gregory nin boleyn kızı ile başlayan serisi var onu muhakakk edinmelisin.
iskender pala şah sultan,istanbulda aşk babilde ölüm....
şemsi tebrizi mevlana nın aşkın gözyaşları var ve de serisi muhakakk oku derim.
wilbur smithin serileri gayet güzeldir özellikle nehir tanrısı kitabını okumalısın.
charlotte link aldatmak
elif şafağın bit palas romanı hariç diğerleri çok başarılı özellikle baba ve piç,Aşk,siyah süt,firarperest....

şimdilik bunları yazıyorum ihtiyacın oldukça yazışalım:29:

bak iste böyle hepsini listeme ekledim.
bunlar Türkcemide ilerletmek acisindan yarali olacak dimi canim.
cok güzel türkce konusmaliyim kizimin burda yasayanlar gibi türkce konusmasini istemiyorum bütün kelimeleri ve anlamlarini ögrenmeliyim.

tamam tatlim aklina geldikce yazarsin:16:

bak iste böyle hepsini listeme ekledim.
bunlar Türkcemide ilerletmek acisindan yarali olacak dimi canim.
cok güzel türkce konusmaliyim kizimin burda yasayanlar gibi türkce konusmasini istemiyorum bütün kelimeleri ve anlamlarini ögrenmeliyim.

tamam tatlim aklina geldikce yazarsin:16:

okuyunca keyif aldıklarımız yazdım tatlım dilin de güzelleşir emin olabilirsin hem sana hem de dolaylı yoldan kızına faydası dokunacaktır:69:

Öncelikle bu çabanı çok çok takdir ettiğimi söylemek isterim canım :69:
Bence gazetelerin internet sitelerinden günlük gazete okuyabilirsin köşe yazılarını takip edebilirsin.
Ve mutlaka bir Türkçe sözlük olsun elinin altında kızın için (:

Ben de Ayşe Kulin`in kitaplarını tavsiye ederim. Nefes Nefese, Füreya, Veda, Umut, Hayat ve Hüzün kitapları beni en çok etkileyenler.:69:
Köprü`yü de tavsiye ederim.

Back