• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap kurtlari yardimm!!!

elmi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
947
4
46
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar,
umarim konuyu dogru yere acmisimdir.
ben kitap almak istiyorum ama ne tür bir kitab acacagimi bilmiyorum bunun icin sizlerin yardimina ihtiyacim var.
Öncelikle yurtdisinda oldugum icin ve yabanci dile agirlik verdigim icin Türkcem biraz bozuldu yani bazi
kelimeleri unuttum.Söyle gercek türkce konusmak icin Türkcemi gelistirmek icin hangi kitabi almaliyim bu birincisi.

ikinci olara kücük bir tane kizim var bebek daha:16:ona nasil davranmaliyim daha dogrusu gelisimi
süresince egtim adina neler yapmalimyim.Bana bu yönde yol götericek kitab hangisi olmali tavsiyelerinizi bekliyorum.
ücüncü olarakda kendimi gelistire bilecegim kitablar almak istiyorum ne gibi kitablar almaliyim.

hadi bakalim hanimlar bekliyorumm...

ben yardım edebilirim. türkçe filmler izleyebilirsiniz ve yanınızda sözlük olduğu sürece dilediğiniz konuda kitap okuyabilirsiniz.kendinizi geliştirmek için aklıma edebiyat ,tarih, iz bırakmış insanların hayatı konulu kitaplar geliyor. anne-çocuk için piyasada kitap bol siz yeter ki okumak isteyin

ben yardım edebilirim. türkçe filmler izleyebilirsiniz ve yanınızda sözlük olduğu sürece dilediğiniz konuda kitap okuyabilirsiniz.kendinizi geliştirmek için aklıma edebiyat ,tarih, iz bırakmış insanların hayatı konulu kitaplar geliyor. anne-çocuk için piyasada kitap bol siz yeter ki okumak isteyin

ayy canmm öncelikle yazdigin icin tesekkür ederim.
türk kanallari izliyorum zten herzaman.
ama bana öyle geliyoki okusam daha iyi olur benm icin.
edebiyat ile ilgili mesela bana bir kitab örnegi verebilir misin yani isim ??

ewet cocuk ile ilgili cok bende bu sebepten ötürü hangisi olmali diye sasirdim.

canım bir Türkçe öğretmeni olarak sana yardımım dokunabileceğini düşünüyorum inş...
öncelikle ilginden dolayı seni kutluyorum kendini geliştirmen çoğu insana örnek olabilecek türden...kişisel gelişim kitaplarıı tavsiye ederim çocuk ile ilgili yayınları pek bilmiyorum ama normal kitaplardan başlangıç için güncel romanlar okuyabilirsin.kitap film vs... ne tarzlardan hoşlanırsın?

ayy canmm öncelikle yazdigin icin tesekkür ederim.
türk kanallari izliyorum zten herzaman.
ama bana öyle geliyoki okusam daha iyi olur benm icin.
edebiyat ile ilgili mesela bana bir kitab örnegi verebilir misin yani isim ??

ewet cocuk ile ilgili cok bende bu sebepten ötürü hangisi olmali diye sasirdim.

ben teşekkür ederim :1: mustafa kutlu kitaplarından başlayabilirsiniz.dili sade, üslubu güzeldir. bir yerden başladıktan sonra devamını ilgi alanınıza göre getirirsiniz

ben daha önce hiç okumamıştım ilk kez okuycam
hangi kitabını yada kitaplarını tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
canım bir Türkçe öğretmeni olarak sana yardımım dokunabileceğini düşünüyorum inş...
öncelikle ilginden dolayı seni kutluyorum kendini geliştirmen çoğu insana örnek olabilecek türden...kişisel gelişim kitaplarıı tavsiye ederim çocuk ile ilgili yayınları pek bilmiyorum ama normal kitaplardan başlangıç için güncel romanlar okuyabilirsin.kitap film vs... ne tarzlardan hoşlanırsın?

Ayy cok sevindim bir egitimciden yardim almak beni gururlandirdi.
valla hic vark etmez.beni bilgilendirsin gelismeme yardimi olsunda.hani böyle ortamlarda konusuluyo iste su film veya su kisi böyleymis falan ben böyle konularda biraz bilgisiz kaliyorum
böyle konusmalarda konusabilecegim kitaplar istiyorum.
hangi kitabi almaliyim üc gün sonra Türkiye ye geliyyorum. kitaplarimin ismini hazilamaliyim listemi.

ayrica tesekkürlerr cevapiniz icinn:71::71::71:

Ayy cok sevindim bir egitimciden yardim almak beni gururlandirdi.
valla hic vark etmez.beni bilgilendirsin gelismeme yardimi olsunda.hani böyle ortamlarda konusuluyo iste su film veya su kisi böyleymis falan ben böyle konularda biraz bilgisiz kaliyorum
böyle konusmalarda konusabilecegim kitaplar istiyorum.
hangi kitabi almaliyim üc gün sonra Türkiye ye geliyyorum. kitaplarimin ismini hazilamaliyim listemi.

ayrica tesekkürlerr cevapiniz icinn:71::71::71:

rica ederim canım inşallah yardımcı olabilirim bizzat okuyup keyif aldıklarımı yazayım senin için fikir olur belki....
tarihi romanlardan haz alıyorsan
philippa gregory nin boleyn kızı ile başlayan serisi var onu muhakakk edinmelisin.
iskender pala şah sultan,istanbulda aşk babilde ölüm....
şemsi tebrizi mevlana nın aşkın gözyaşları var ve de serisi muhakakk oku derim.
wilbur smithin serileri gayet güzeldir özellikle nehir tanrısı kitabını okumalısın.
charlotte link aldatmak
elif şafağın bit palas romanı hariç diğerleri çok başarılı özellikle baba ve piç,Aşk,siyah süt,firarperest....

şimdilik bunları yazıyorum ihtiyacın oldukça yazışalım:29:

Elif Şafak - İskender Pala - Paulo Coelho - Judıth McNaught - Rachel Gibson - Susanna Tamaro - Marc Levy - Sabrina Jeffries

butun kıtaplarını okuyabılırsın. Hem guncel olarak arkadaslarının okuyup yorum yaptıgı yazarlardır.

Sevgilerle..

Elif Şafak - İskender Pala - Paulo Coelho - Judıth McNaught - Rachel Gibson - Susanna Tamaro - Marc Levy - Sabrina Jeffries

butun kıtaplarını okuyabılırsın. Hem guncel olarak arkadaslarının okuyup yorum yaptıgı yazarlardır.

Sevgilerle..

Sevgilerle..

Merhaba , sana hem eğlenceli hem de mutlu edici bir kitap tavsiyem var Bikini Mevsimi çok güzel bir kitap bayılarak okudum . Sheila Roberts yazarı keyifli okumalar :69:

Back