- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.041
Günaydın hanımlar nasılsınız?
Herkes kitaba sarmış durumda bende merak ettim fallencigim banada gönder en iyisi sen :)
Ama sonu olmayan kitabıda okumak istemiyorum merak ederimm
Yağmurdan sonra ve mart menekşeleri güzeldiSarah jionun son kitabı Agapi dışında hepsi güzel
Sorma sorma yaz gelsin tatile gidelim bütün sene onu bekliyoruz nasıl bir hayat bizim ki ya
Hadi ya yolla bakalım canım
valla ben çıktı alıyordum canımKızlar yeni baktım Güneş cavması 600 küsür sayfa nasıl bilgisayarsan okuyorsunuz gözlerinize yazık vallahi
http://gulakca.blogspot.com.tr/2015/03/esra-van-der-wiel-gunes-cavmas.htmlsayfa bulunamadı diyor ama
kuzum googleye gir gül akça güneş çavması eleştiri yaz çıkarsayfa bulunamadı diyor ama
http://gulakca.kadinlarkulubu.com.tr/2015/03/esra-van-der-wiel-gunes-cavmas.html
allah allah bende açılıp canım ya
kuzum googleye gir gül akça güneş çavması eleştiri yaz çıkar
anım googleye güneş çavması yaz facebook olan linke tıklabana tarif etsene nerde bu sayfa açılmıyor ki ya
ya bu tarz meselesi bi kitap bin kişiye dokunur ama bir kişiye dokunmaz.aslında biliyormusun sen bunu yazmadan ben kadını arattım netten face profiline baktım henüz eleştiryi okumadım ancak az biraz tahminim var gibi dur bakalım okuyalım...
ya bu tarz meselesi bi kitap bin kişiye dokunur ama bir kişiye dokunmaz.
bana dokundu ben çok sevdim.
kendimden çok şey buldum.
yazarı yerden yere vurmuş yok sürekli müzik tavsiye ediyormuş.
yok atlas neden rafetle yaşıyormuş yazar psikologmuymuş
saçmalamış durmuş ayol
ZELİŞ sana sonuna kadar katılıyorumYa aslında öncelikle gördüğüm profil bu kadına ait değilmiş onu belirteyim.
Yaptığı değerlendirme bence eleştirden çok uzak hatta kıskançlık düzeyinde gibi geldi...
Bence kadını en çok rahatsız eden durum şu yorumda açık sanırım
"""bitmiyor ayrıca son on yılda ülkede yer alan konulara; laiklik, Atatürkçülük, etnik milliyetçilik, din, eğitim vs. dair görüşler belirtiliyor... """
o yüzden bence üstünde durmaya değmez...
Alttaki yorumlarda çocukların anne baba ile yaşaması gerektiğine odaklanmış ve aslolan budur vesaire denmiş romanın ne kadarı bu konuyu anlatıyor ki hem böyle güzel bir yerde tatlımı tatlı ve bilinçli bir büyükanne varsa anne baba sorun yaşıyorsa nedne olmasın bu süreçte çocuğun daha makul bir ortamda kalması...
Aslında her cümlesine cevap yazmak istiyorum kasının ama boşver diyorum polemiğe gerek yok...
ZELİŞ sana sonuna kadar katılıyorum
anne babası birbirini yerken o çocuk tanık olsa dahamı iyi allah aşkına
zaten biz çalışıyoruz bucocuklar babanne ananne ile yaşamıyormu pehhhhh
güleyim bariiii laf konuşmuş bal kabağı bende kaale bile almadım
ama yorum yazdım duramadım :) verdim veriştirdim biraz
ghehehhe
esra hanımla ciddi ciddi yazışıyorummmm kızlarrr
dünyalar tatlısı birisi yaaaaaaa
bebeğim facede güneş çavması işteeee ekle birtanemmmm :)))))nerden yazışıyorsun mail adresinden mi face den filan mı
kız cidden face den ekleyelim adresi varsa sölesene :)
bebeğim facede güneş çavması işteeee ekle birtanemmmm :)))))
faceten yazışıyoruz ama mail adresimi vericem yakında
hemde adaya gidince tanışcammmmmm kendiyleeeeeeeeeeeeeeee
benım faceim yıok bebeğimmmmm benım kızın actığı face varKız hani senin face in yoktu
benım faceim yıok bebeğimmmmm benım kızın actığı face var
ordan yazdım canımın içi
Yok hani bizden habersiz açtında haber mi vermiyosun filan dedim
Kızçen nasıl iyi mi okul nasıl gidiyor
Daha ygs yaşına gelmedi seninki de değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?