Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Geçen sene kuşadasındaydık tatilde çok güzel bir yer zaten insan orda yaşasa ilham gitmez başından herlade

Evet evet sen ver linki gelsin tanışalım konuşalım ne güzel olur ki

kesinlikle çok güzel yaaa şirince olsun efes selçuk milas ege cennet ya :)
Geçen sene kuşadasındaydık tatilde çok güzel bir yer zaten insan orda yaşasa ilham gitmez başından herlade

Evet evet sen ver linki gelsin tanışalım konuşalım ne güzel olur ki

kesinlikle çok güzel yaaa şirince olsun efes selçuk milas ege cennet ya :)

Şirince tam yaşamak istediğim yer, içeceklerde güzel, manzara güzel, insanlar güzel

Efesi filan zaten anlatmakla olmaz

Bak yaa bunları konuşup sanayinin ortasında çalışıyor olmak

Şirince tam yaşamak istediğim yer, içeceklerde güzel, manzara güzel, insanlar güzel

Efesi filan zaten anlatmakla olmaz

Bak yaa bunları konuşup sanayinin ortasında çalışıyor olmak

depresyona girmede ne yap :)))) ahhhhhhh ahhhhh yaz gelsin yazzzzz

ben güneş çavmasını tekip ediyorum bloglardan
kadının birisi çok kötü eleştri yapmış kitap hakkında
link atıcam size
bu eleştiri değiş bence hadsizlik olmuş

Günaydın hanımlar nasılsınız?
Herkes kitaba sarmış durumda bende merak ettim fallencigim banada gönder en iyisi sen :)
Ama sonu olmayan kitabıda okumak istemiyorum merak ederimm

Valla ben güneş çavmasının arasına bişey sokmak istemiyorum yağmurdan sonra
birde mart menekşelerimi ne onları aldım daha başladım
bunları okuyan varmı nasıl bu iki kitap )
Yağmurdan sonra ve mart menekşeleri güzeldi Sarah jionun son kitabı Agapi dışında hepsi güzel

depresyona girmede ne yap :)))) ahhhhhhh ahhhhh yaz gelsin yazzzzz

Sorma sorma yaz gelsin tatile gidelim bütün sene onu bekliyoruz nasıl bir hayat bizim ki ya

ben güneş çavmasını tekip ediyorum bloglardan
kadının birisi çok kötü eleştri yapmış kitap hakkında
link atıcam size
bu eleştiri değiş bence hadsizlik olmuş

Hadi ya yolla bakalım canım

Kızlar yeni baktım Güneş cavması 600 küsür sayfa nasıl bilgisayarsan okuyorsunuz gözlerinize yazık vallahi

Günaydın kızlaar...
konu da açtım ama kimseden ses çıkmadı bu eksik bölümlerle ilgili. Geceden beri boşluktayım. 44 sayfalık bir yer eksik hani 10 sayfa falan olsa atlayacağım ama böyle olmuyor..

FallenAngel yazar kadın veya erkek bir kere çok zeki. ikincisi müthiş tespitleri var. Üçüncüsü harika bir espri yeteneği var. Dördüncüsü Tanrı dilini bu kadar akıcı ve sıkmadan kullanan nadir yazarlardan olmuş.. Beşincisi çok akıcı ya. Şimdi nasıl beklicem ben?

Kızlar yeni baktım Güneş cavması 600 küsür sayfa nasıl bilgisayarsan okuyorsunuz gözlerinize yazık vallahi

Ben alışkınım Şule'cim bilgisayardan sürekli bir şeyler okumaya. O yüzden 1600 sayfa da olsa okuyabilrim. Zaten bu kitap çok akıcı rahatlıkla pdf den okunabilir bence.

Bence kitabı al hemde ikisini de almış olursun bir seferde. Ben okuyamıyorum uzun süre pc den

Ben de alacağım kitabı,
gece üzgün üzgün durunca eşim dedi ne üzülüyorsun ki alırsın kitabı. Evet dedim zaten alıcam pdfini okusam da iki kitabı da alıcam da e okuyamıyorum şimdi.
O da bana dedi. Elindeki kitapları bitir söz ben sana alıcam. Sanki çocuk teşvik ediyor

ya keşke alsaydım kitabı yanıma tarardım sizin için eğer yarına kadar beklerseniz bu şekilde halledebiliriz şirkete getiririm kitabı taratırım sekretere sizle paylaşırım bu geliyor aklıma eğer bulunamazsa

Ayy kıyamam ya sen üzülünce eşinde üzülmüş,

zeliiiişşş gözümün önüne geldin canım ya
başının 7-8 cm üzerinde ışık huzmeli bir hare var öyle.. sırtında kanatlar..
ben beklerim

zeliiiişşş gözümün önüne geldin canım ya
başının 7-8 cm üzerinde ışık huzmeli bir hare var öyle.. sırtında kanatlar..
ben beklerim

Bu nasıl bir benzetme kız koptum valla

Tamam canım telefon hatırlatma yazdım yarın hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…