- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.021
VALLA banada hem erkek hem kadın gibi geliyor ismni sordum bakalım :)
kk dan bahsettimö vereyim valla
buranın linkini uye olsun :)
kuş adasında yaşıyormuş canım elli yaşındaymış
olsun canım yaaaa geç olsun güç olmasın eşinede Rabbim şifalar versin.
günaydın canımm
esra yazıyordu ismi
erkekmi acaba
9-10u unutma fallen araya sıkıştır iste
Geçen sene kuşadasındaydık tatilde çok güzel bir yer zaten insan orda yaşasa ilham gitmez başından herlade
Evet evet sen ver linki gelsin tanışalım konuşalım ne güzel olur ki
kesinlikle çok güzel yaaa şirince olsun efes selçuk milas ege cennet ya :)
Şirince tam yaşamak istediğim yer, içeceklerde güzel, manzara güzel, insanlar güzel
Efesi filan zaten anlatmakla olmaz
Bak yaa bunları konuşup sanayinin ortasında çalışıyor olmak
Yağmurdan sonra ve mart menekşeleri güzeldiValla ben güneş çavmasının arasına bişey sokmak istemiyorum yağmurdan sonra
birde mart menekşelerimi ne onları aldım daha başladım
bunları okuyan varmı nasıl bu iki kitap )
depresyona girmede ne yap :)))) ahhhhhhh ahhhhh yaz gelsin yazzzzz
ben güneş çavmasını tekip ediyorum bloglardan
kadının birisi çok kötü eleştri yapmış kitap hakkında
link atıcam size
bu eleştiri değiş bence hadsizlik olmuş
Kızlar yeni baktım Güneş cavması 600 küsür sayfa nasıl bilgisayarsan okuyorsunuz gözlerinize yazık vallahi
Bence kitabı al hemde ikisini de almış olursun bir seferde. Ben okuyamıyorum uzun süre pc den
Kızlar yeni baktım Güneş cavması 600 küsür sayfa nasıl bilgisayarsan okuyorsunuz gözlerinize yazık vallahi
Bence kitabı al hemde ikisini de almış olursun bir seferde. Ben okuyamıyorum uzun süre pc den
Günaydın kızlaar...
konu da açtım ama kimseden ses çıkmadı bu eksik bölümlerle ilgili. Geceden beri boşluktayım. 44 sayfalık bir yer eksik hani 10 sayfa falan olsa atlayacağım ama böyle olmuyor..
FallenAngel yazar kadın veya erkek bir kere çok zeki. ikincisi müthiş tespitleri var. Üçüncüsü harika bir espri yeteneği var. Dördüncüsü Tanrı dilini bu kadar akıcı ve sıkmadan kullanan nadir yazarlardan olmuş.. Beşincisi çok akıcı ya. Şimdi nasıl beklicem ben?
Ben de alacağım kitabı,
geceüzgün üzgün durunca eşim dedi ne üzülüyorsun ki alırsın kitabı. Evet dedim zaten alıcam pdfini okusa da iki kitabı da alıcam da e okuyamıyorum şimdi.
O da bana dedi. Elindeki kitapları bitir söz ben sana alıcam. Sanki çocuk teşvik ediyor
ya keşke alsaydım kitabı yanıma tarardım sizin için eğer yarına kadar beklerseniz bu şekilde halledebiliriz şirkete getiririm kitabı taratırım sekretere sizle paylaşırım bu geliyor aklıma eğer bulunamazsa
zeliiiişşş gözümün önüne geldin canım ya
başının 7-8 cm üzerinde ışık huzmeli bir hare var öyle.. sırtında kanatlar..
ben beklerim
Bu nasıl bir benzetme kız koptum valla
Tamam canım telefon hatırlatma yazdım yarın hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?