Arkadaşlar, aslında başlıktan da herşey belli oluyor ama yine buraya da yazayım: Kitap gününe ciddi olarak,geçen yılki gibi "ben de varım" deyip yok olmayacak,beni peşinden koşturmayacak kişiler 5 Eylüle kadar isimlerini yazsınlar. Kalabalık olmak önemli değil. İki kişi olsak da bunu yürütebiliriz. O yüzden bu işi ciddiye alanlar gelsin sadece. Listeyi 6 Eylülde hazırlayacağım.
Sevgiler...
sevgili yezavel ve humane buradayım arkadaşlarım. Anlatayım hemen neler olduğunu. Malumunuz bebek bekliyorum,bir ara çok rahatsızlandım şimdi gayet iyiyim. Ardından taşındım yani evimi değiştirdim. Aynı zamanda okul başladı. Bir anda yoğunluktan başımı kaldıramaz hale geldim. Ama bu arada neredeyse bir ay olmuş,kusura bakmayın. Aslında hevesim de kırılmadı desem yalan olur .
Neyse geldim işte. Şimdi girmek isteyenleri buraya yazıyorum. Sonra listeyi başlatalım.
AMAAAAAAAAA,
AŞAĞIDAKİ İSİMLER BİR HAFTA İÇİNDE KATILACAKLARINI LÜTFENNN ONAYLASIN. LİSTEYİ KESİN OLARAK OLUŞTURMAK İSTİYORUM.
HUMANE,YEZAVEL,ARİZONA,EVLA,HUSEL, NEVBAHAR,KUZEYLİ,ZZEYY
SEVGİLER..
Merhaba arkadaşlar..Yeni bir üyeyim ama kitap okumayı seven biri olarak bu bölümü nasıl farketmedim bilmiyorum...Benide gurubunuza dahil edermisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?