How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
96
46
Zonguldak
Arkadaşlar, aslında başlıktan da herşey belli oluyor ama yine buraya da yazayım: Kitap gününe ciddi olarak,geçen yılki gibi "ben de varım" deyip yok olmayacak,beni peşinden koşturmayacak kişiler 5 Eylüle kadar isimlerini yazsınlar. Kalabalık olmak önemli değil. İki kişi olsak da bunu yürütebiliriz. O yüzden bu işi ciddiye alanlar gelsin sadece. Listeyi 6 Eylülde hazırlayacağım.
Sevgiler...

Hayırlısı olsun canım ..Ben değerlendirdim.. Çok güzel fikir.Ben sizi uzaktan destekliyorum,izliyorum

sueva biz bu günü önceden başlatmıştık ama listedeki arkadaşlar zamanında kitap önermediği çin düzenli yürümedi. Zeyy katılmak isteyen arkadaşları listeliycek her aya bir isim herkes sırası geldiğinde bir kitap önerecek güne katılan arkadaşlar o ay içinde kitabı temin edip okuyacaklar herkes bitirincede kitap hakkında yorumlarımızı yazacağız. 5 kitap okuduk şimdiye kadar ama sırdaki arkadaşlar kitap önermediği için yine tıkandı gün. O yüzden biz gerçekten sürekli katılım sağlayabilecek arkadaşlarla devam etmek istiyoruz artık.
zeyy bu arada ben yine varım unutma:)

güzel bir fikire benziyor ama ben tam olarak anlamadım yani nasıl olacak?

Arkadaşlar, aslında başlıktan da herşey belli oluyor ama yine buraya da yazayım: Kitap gününe ciddi olarak,geçen yılki gibi "ben de varım" deyip yok olmayacak,beni peşinden koşturmayacak kişiler 5 Eylüle kadar isimlerini yazsınlar. Kalabalık olmak önemli değil. İki kişi olsak da bunu yürütebiliriz. O yüzden bu işi ciddiye alanlar gelsin sadece. Listeyi 6 Eylülde hazırlayacağım.
Sevgiler...

Canım bende devam etmek istiyorum,şehir dışından misafirlerim oldugu için bugün okuyabildim kusura bakmayın.Umarım bu sene daha kararlı arkadaşlarla bu işe devam edebiliriz.

selam
altı eylül diye yazılmış ama.... Ben de katılmak isterim kitap gününe... Böyle bir grupta yer almak beni mutlu eder... ama sanırım sorumlu arkadaş kayıp :( İnşallah iyidir....

Sanırım konu askıda kalmış zeyy olmadığı için. Eğer böyle bir gün başlatılırsa bende dahil olmak istiyorum zaten devamlı okuyorum en azından beraber paylaşmış oluruz çok ta güzel olur

sevgili yezavel ve humane buradayım arkadaşlarım. Anlatayım hemen neler olduğunu. Malumunuz bebek bekliyorum,bir ara çok rahatsızlandım şimdi gayet iyiyim. Ardından taşındım yani evimi değiştirdim. Aynı zamanda okul başladı. Bir anda yoğunluktan başımı kaldıramaz hale geldim. Ama bu arada neredeyse bir ay olmuş,kusura bakmayın. Aslında hevesim de kırılmadı desem yalan olur .
Neyse geldim işte. Şimdi girmek isteyenleri buraya yazıyorum. Sonra listeyi başlatalım.

AMAAAAAAAAA,
AŞAĞIDAKİ İSİMLER BİR HAFTA İÇİNDE KATILACAKLARINI LÜTFENNN ONAYLASIN. LİSTEYİ KESİN OLARAK OLUŞTURMAK İSTİYORUM.

HUMANE,YEZAVEL,ARİZONA,EVLA,HUSEL, NEVBAHAR,KUZEYLİ,ZZEYY
SEVGİLER..

sevgili yezavel ve humane buradayım arkadaşlarım. Anlatayım hemen neler olduğunu. Malumunuz bebek bekliyorum,bir ara çok rahatsızlandım şimdi gayet iyiyim. Ardından taşındım yani evimi değiştirdim. Aynı zamanda okul başladı. Bir anda yoğunluktan başımı kaldıramaz hale geldim. Ama bu arada neredeyse bir ay olmuş,kusura bakmayın. Aslında hevesim de kırılmadı desem yalan olur .
Neyse geldim işte. Şimdi girmek isteyenleri buraya yazıyorum. Sonra listeyi başlatalım.

AMAAAAAAAAA,
AŞAĞIDAKİ İSİMLER BİR HAFTA İÇİNDE KATILACAKLARINI LÜTFENNN ONAYLASIN. LİSTEYİ KESİN OLARAK OLUŞTURMAK İSTİYORUM.

HUMANE,YEZAVEL,ARİZONA,EVLA,HUSEL, NEVBAHAR,KUZEYLİ,ZZEYY
SEVGİLER..

Canım geçmiş olsun,aman dikkat et kendine.Yeni evde yeni bebeginle mutlulukla ve saglıkla oturmanı dilerim.Ben onaylıyorum arkadaşım ve sabırsızlıkla bekliyorum:sm_cool:

zeycim geldigine cok sevindim yeniden seni burda gormek cok guzel

bu arada gecmiş olsun canım allah sifanı versin allah yardımcın olsun

birde hevesinin kırılmasında gercekten sonuna kadar haklısın bunuda belirtmeden gidemicem

ben herzaman burdayım bugunun bitmesini daha oncede solemiştim asla istemiyorum

canım arkadaşlarım teşekkür ederim. Bu gün bence bu grupla çok zevkli olacak. Sevgili yezavel,sevgili arizona ve sevgili humane... dört kişi olmak önemli değil düzenli yürütmek önemli bence. Evlacığım seni de kitapların bitince bekleriz. Bu arada iyi duygularınız ve temennileriniz için de teşekkür ederim.

listeyi hazırlamaya başlıyorum ama bence güne başlamak için zaman kaybetmeye gerek yok. Alfabetik sıraya göre arizonadan başlayayacağız zaten. ardından humane,yezavel ve en son zzeyy... arizonacığım kitabını önermeni bekliyoruz.

sevgiyle kalın kızlar...

Merhaba arkadaşlar..Yeni bir üyeyim ama kitap okumayı seven biri olarak bu bölümü nasıl farketmedim bilmiyorum...Benide gurubunuza dahil edermisiniz...

Back