• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Günü Listesi

uf ya benimde sınavlarım var ben biraz geç başliğcam galiba 2 kitabı birlikte okurum bende ozaman:çok üzgünüm:

zeyycimm ben kitabı bulamıyorum yaaa iş bankası yayınlarının var om yayınlarının yok taksimi allak bullak ettim bulamadım napcammmmmmmm:1no2:

Sevdaçiçeği haklısın. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Om yayınları kapandığı için telif hallı işbankası yayınlarında. Bir an önce al başla arkadaşım. Kusura bakma sana Keşke daha erken haber verseydim.zaman kaybettirdim galibaa.
Neyse bu bahaneyle herkese de duyurmuş olalım. Arkadaşlar OM yayınları yok. İşbankası Yayınlarını alabiliiriz. Om'u bulanlar da ona devam etsin tabi ki. Hem yayınevlerini de karşılaştırmış oluruz.
Ayrıca arkadaşlar kitap önerirken bu tür teknik bilgileri araştırıp verirseniz çok sevinirim.

Kizlar Kitabin Adi Kizila Boyali Saçlar Yazari Kostas Mourselas
Yayinevi Om Roman Çok Güzel Miş Ben Başladim.

Ben de ona başladım,ilk başlar sıkıldım.akıcı değil.bıraktım şimdi başka kitap okuyorum.sonra ona devam edicem.

Back