- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.221
Yeni konusma baslat diyon sonra kime kismina virgulle ayırarak herkesin nickini yaziyon diye biliyorumkızlar minervaya kitaplar için konu açim dedim çoklu eklemeyi beceremedim biriniz konu açsada minervanın arkasından konuşsak bide nası yaptığınızı anlatsanız bende öğrensem:)
konuyu açtım ama sadece atalanteyi ekledim:)
Kargomu verdiiimmnm
Yarın gider
xyzt-5544 keyifle oku canım. Son 1 kargon kaldı sanırım. Ayı bitirdin keyifle. :)
Umarım beğenirsin canım :)yehuuuusoslusarma cığımın da kitabı geldiiii
Küçük Kara Balık seneler önce okuduğum bi kitaptı ama kütüphanemde yoktu, almayı çok istiyordum ne mutlu ki soslusarmacığımdan hediye geldibütün kitaplarımı keyifle okuyacağım
Eki Görüntüle 1758839
Umarım beğenirsin canım :)
evet kuzum pazartesi tamamlamış oluyorum tüm kitaplarımıçok keyifli bir aydı benim için, şimdi daha da keyifli olacak hepinize tek tek kitap seçmek
Evet seçmek de çok keyifli oluyor.
Hiç anlamıyorsun zaman geçiyor hemen.
minervanın vikitapı didik didik ettim, karar da verdim gibi ama bakalım sizlerle de konuşalım da
her gördüğüm kitaptan kendime de alasım geliyor yalnız, sonra diyorum ki bi sakin ol önce elindekileri bitir bakalımyoksa her size alırken kendime de alırsam işim var
Ahaha benim de aklımda birkaç kitap var ama daha vikitapta kontrol etmedim. :)
Aynen ben de kitap almayacağım bir süre, okunmayı bekleyen o kadar çok kitabım var ki. Ama yine de az biraz kaçamak yapabilirim. O kadardan bir şey olmaz bence, sen de yapabilirsin.
baktıkça karar değiştiriyorum yaa, acaba istenilen kitaplardan mı alsam yoksa kendi okuyup beğendiklerimden mi alsambikaç saattir 3 defa karar değiştirdim
O durum bende de var. Bir ondan bir kendimizden kitap da alabiliriz. :) biz daha çok kitap seçeriz canım.
ya aslında biran önce sipariş vermek istiyorum, sevgilime de hediye alacam da o kitaplar da var çünkü listemde ama sürekli karar değiştiriyorum çok sıkıntılı
Hmm o zaman derin nefes al sakin ol. Yarına kadar bir şey düşünme, yarın tekrardan rahat bir şekilde seçenekleri göz önünde bulundurur değerlendirirsin canım. :)
çok mantıklı dedin bak bunu
gerçi grup kurulup da ordan konuşmadan henüz karar vermem minervaya alacağımız kitabasevgilime ne alsam ona dair de çok fikir var kafamda ya kadın - erkek ilişkisi üzerine tavsiye edeebileceğin erkeklerin de sevebileceği kitap önerin var mı canım
Yok canım maalesefo tarz kitap okumadım, aklıma da hiç gelmiyor, düşüneyim yine de ben.
benim de çok okuduğum bi tarz değil aslında. bi tek aklıma kadınlar marstan erkekler venüsten geldi, çok eğlenceli ve güzel bi kitaptı onu alacağım o kesin. ama diğerleri muallak aklımdaadama gizli mesaj veren kitaplar olsun istiyorum, al sevgilini başının üstünde taşı kadın herşeyin iyisini hal eder temalı kitaplar istiyorum, beynine incecen inceden işleyeceğim onun
Ahaha tuttum bu fikri, bulursan paylaş ben de alayım. Okusun.
O dediğin kitabı çok duydum ama okumadım. Listeme ekliyeyim hemen. Teşekkürler kuzuş.
aynen öyle yaptım bir kişi ekleyebilirsiniz diyo yapamadım:)Yeni konusma baslat diyon sonra kime kismina virgulle ayırarak herkesin nickini yaziyon diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?