- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.181
Günaydın kızlarr
Kusura bakmayın günlerder giremiyordum ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorumAteş 39un altına hiiç düşmedi
Canim çeşminazcım kitapların gelmiş ne güzell.. Güle güle okuman dileğiyle..
Geçmiş olsun. Yapılması gereken herşeyi eminim yapıyosundur. Ama bol nar tüket. Bağışıklık sistemini daha cabuk toparlıyor.Günaydın kızlarr
Kusura bakmayın günlerder giremiyordum ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorumAteş 39un altına hiiç düşmedi
Sen çok tatlı bir insansın yaaa
Ondan demediğini biliyorum yanlış anlamadım zaten canım
Günaydın kızlarr
Geçmiş olsun çok.
Bu ara havalar çok dengesiz. Birden soğutur birden yükseliyor sıcaklık.
Inşallah geçer en kısa zamanda, ilaçlarını ihmal etmeyip meyve ve bitki çayı takviyesi yap bol bol canım.
@__ATALANTE çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun. Yapılması gereken herşeyi eminim yapıyosundur. Ama bol nar tüket. Bağışıklık sistemini daha cabuk toparlıyor.
ayyy çok teşekkür ederim
ayyy canım çok geçmiş olsunen yakın zamanda iyileş de tekrardan gel buralara
güzel dileklerin için de içten ve samimi notun ve kitapların için de tekrar teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ediyorum canlarım
yes okumak istiyorum kısmı güncel :) diğerleri de öle. ama kitap bulamaıyorum ekleyecek siiizn zevkinize de güveniyorumEeee vikitap güncel mi bakayım şimdi?
eveeetttt on numara bi seçim oldu
Sadece okuyacakların arasında secmemiz sart mı peki ? Tekrar sormuş olayım hayal kırıklığı olmasınyes okumak istiyorum kısmı güncel :) diğerleri de öle. ama kitap bulamaıyorum ekleyecek siiizn zevkinize de güveniyorum
tahminim var kii :)))ama söylemem :)
hayır canım. okumamış olsam yterli hatta sizin zevkiniz daha önemli benim için :)Sadece okuyacakların arasında secmemiz sart mı peki ? Tekrar sormuş olayım hayal kırıklığı olmasın
Gerçi ben yine sectim
Tamamdır . Keyifli bir araştırma daha başlıyorrrr.hayır canım. okumamış olsam yterli hatta sizin zevkiniz daha önemli benim için :)
:)) ya şimdiye kadar altın, para vs günlere girdim ama bana doyum veren tek gün bu oldu :)Tamamdır . Keyifli bir araştırma daha başlıyorrrr.
İlk günüm. tutkun mu olcam ne:)) ya şimdiye kadar altın, para vs günlere girdim ama bana doyum veren tek gün bu oldu :)
ahaha bu gibi keyif vermedi canım ya :) araştırması alması her şeyi ayrı heycan :) ve sizleri daha yakından tanımak çok güzel :)İlk günüm. tutkun mu olcam ne
Günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?