- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Moon Light
-
İç iç bende aksatıyorum hep ama sana iç diyeyimya drda vermişti var aslında ama içmeyi unutuyorum iyi hatırlattın bak içeyim onu da işte kaldı sorumsuz ben yarın içeyim
bugün yola çıkmış vereceğim bugün sipariş yarın gelebilir belki sana da
Bence de güzel oldu böyle :) iyi bi başlangıç yaptık, Allah yüzünüzü kara çıkarmasın :)Ayy o durum cok kotu ya. Hem deli gibi merak etmek hem okumaya kiyamamak.
Okudun ve begendin sanirim
Hosgeldinn
Nasildi hafta sonu
Cok guzeller ya. Keyifle oku canim.kitapkokusu kesene bereket
Cooook guzel seyler sectik bence
Cok tatlis ponçik bi grup olduk
Cok heyecanliii
Günaydınn
Alice kargon bugün teslim edilecekmiş msj geldi
Bugün tüm kitaplarıma kavuşacakmıyım ne
Geldi msj baktım hemen gelir öğleye kadar bana muhtemelençok sevindim, ben takip nosunu evde unuttum bakamıyorum
Hadi gelsinler de fotograflari gorelimm. Cok guzel yaGünaydınn
Alice kargon bugün teslim edilecekmiş msj geldi
Bugün tüm kitaplarıma kavuşacakmıyım ne
Heyecanla bekliyorum kapı her açıldığında ahanda kitaplarım diye içim hoopluyor. Sonra gelen kişiye sinir oluyorumHadi gelsinler de fotograflari gorelimm. Cok guzel ya
OlleyyyB BaslarsanBitirirsin Kargom dağıtıma çıkmış canım bugün elinde :)
Rica ederim. Ben sevebileceğini düşündüm.Ta taaam
Eki Görüntüle 1769451 Eki Görüntüle 1769454
Night owl . Cok tesekkur ederim. Hic tahmin etmeyecegim daha dogrusu bi haber oldugum kitaplar secmissin. Keyifle inceleyecegim simdi. Ayrica not defteri icinde cok tesekkure ederim cok incesin.
İnceliyorum tatlım.Keyifle okuyacağımdan eminim.Rica ederim. Ben sevebileceğini düşündüm.
İnceliyorum tatlım.Keyifle okuyacağımdan eminim.Tekrar teşekkür ederim. Hatta ilgi çekici gözüküyorlar itiraf ediyorum.
Yaparım elbette. Şimdi inceleme faslındayım. Ki bu kitapları iyi ki seçmişsin.ben 3 ünü de çok sevmiştim. :) Hayat görüşüme yeni şeyler kattılar. :) lütfen unutma, okuduktan sonra yorum yap.
Heyecanla bekliyorum kapı her açıldığında ahanda kitaplarım diye içim hoopluyor. Sonra gelen kişiye sinir oluyorum
Ta taaam
Eki Görüntüle 1769451 Eki Görüntüle 1769454
Night owl . Cok tesekkur ederim. Hic tahmin etmeyecegim daha dogrusu bi haber oldugum kitaplar secmissin. Keyifle inceleyecegim simdi. Ayrica not defteri icinde cok tesekkure ederim cok incesin.
Cok gelen giden oluyor mu
Cok guzeller
Keyifle oku
Alice canim kesene bereket
Az kaldi bugun butun kitaplar elindeOlmaz mıNeyse ki ilk kargoma kavuştum heyecanımı yatıştı azcık. Ama bunu yazarken yine merakım coştu
Evet ama toptu foto hemen gelemeyecek hepsini eve bugün taşıyamam. Bı kısmı evde zaten.Az kaldi bugun butun kitaplar elinde
Yarin isteriz o zamanEvet ama toptu foto hemen gelemeyecek hepsini eve bugün taşıyamam. Bı kısmı evde zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?