kitap dağıtımları yeniden olacakmı?

Limonluzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
278
1
26
Manisa
işletme 3. sınıf arkadaşlar; ara ve dönem sonu sınavlarımızı atlattık..ilk sınavda 1-4 ünite son sınavda kitabın gerisiydi..peki şimdi tatildemiyiz ? :) yani martta kayıt yenilemeden sonra gidip kitaplarımızımı alacağız? ya şu konuda lütfen bildikleriniz paylaşırmısınız? geç kalmayım çelışmaya..yani neler yapacağız hepsini yazarmısınız?

İkinci dönem için kayıt yenileme yapılırken kitapları da verecekler. Para yatırmadan bir sayfa bile vermezler zaten

benim 7 sinavim vardi bazilarinda kitabin tamamindan sorumluyduk bazilarnda degildik, mesela 11 unite var. 1-3 vizede cikti. 1-5 finalde. yeni kitap alrsak bu kalan uniteler ne olacak?

benim 7 sinavim vardi bazilarinda kitabin tamamindan sorumluyduk bazilarnda degildik, mesela 11 unite var. 1-3 vizede cikti. 1-5 finalde. yeni kitap alrsak bu kalan uniteler ne olacak?

Osmanlı Türkçesi ve Yeni Türk Edebiyatı kitaplarının devamından bahar döneminde sorumlu olacağız. (Ünite 6-11 arası) Diğerleri için kayıt sırasında yeni kitap verecekler.

hımm..o zaman benim tüm kitaplarım değişecek..7 dersim var ve hepsi ilk sınavda 1-4 ünite diğer sınavda 1-8 ünitelerdi..şimdi onlar bitti..umarım kitap dağıtımı rezaletleri tekrarlanmaz

Osmanlı Türkçesi ve Yeni Türk Edebiyatı kitaplarının devamından bahar döneminde sorumlu olacağız. (Ünite 6-11 arası) Diğerleri için kayıt sırasında yeni kitap verecekler.

hmm anladim tesekkurler. bnim bunu bilmeyip yeni turk edb calismam ve bi gece evvel cikmayacagini tum kitap olmadigini ogrenmem cok aciydi :) bi osm bi de onu calistim ikiside ise yaramadi

hmm anladim tesekkurler. bnim bunu bilmeyip yeni turk edb calismam ve bi gece evvel cikmayacagini tum kitap olmadigini ogrenmem cok aciydi :) bi osm bi de onu calistim ikiside ise yaramadi

öyle deme vardır herşeyde bi hayır..belki o bilgiler ilerde karşına çıkıpta işine yarar :) sen çalıştıklarını unutmamaya çalış ziyan olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…