• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap dağıtımları yeniden olacakmı?

Limonluzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
278
1
26
Manisa
işletme 3. sınıf arkadaşlar; ara ve dönem sonu sınavlarımızı atlattık..ilk sınavda 1-4 ünite son sınavda kitabın gerisiydi..peki şimdi tatildemiyiz ? :) yani martta kayıt yenilemeden sonra gidip kitaplarımızımı alacağız? ya şu konuda lütfen bildikleriniz paylaşırmısınız? geç kalmayım çelışmaya..yani neler yapacağız hepsini yazarmısınız?

benim 7 sinavim vardi bazilarinda kitabin tamamindan sorumluyduk bazilarnda degildik, mesela 11 unite var. 1-3 vizede cikti. 1-5 finalde. yeni kitap alrsak bu kalan uniteler ne olacak?

benim 7 sinavim vardi bazilarinda kitabin tamamindan sorumluyduk bazilarnda degildik, mesela 11 unite var. 1-3 vizede cikti. 1-5 finalde. yeni kitap alrsak bu kalan uniteler ne olacak?

Osmanlı Türkçesi ve Yeni Türk Edebiyatı kitaplarının devamından bahar döneminde sorumlu olacağız. (Ünite 6-11 arası) Diğerleri için kayıt sırasında yeni kitap verecekler.

hımm..o zaman benim tüm kitaplarım değişecek..7 dersim var ve hepsi ilk sınavda 1-4 ünite diğer sınavda 1-8 ünitelerdi..şimdi onlar bitti..umarım kitap dağıtımı rezaletleri tekrarlanmaz :(

Osmanlı Türkçesi ve Yeni Türk Edebiyatı kitaplarının devamından bahar döneminde sorumlu olacağız. (Ünite 6-11 arası) Diğerleri için kayıt sırasında yeni kitap verecekler.

hmm anladim tesekkurler. bnim bunu bilmeyip yeni turk edb calismam ve bi gece evvel cikmayacagini tum kitap olmadigini ogrenmem cok aciydi :) bi osm bi de onu calistim ikiside ise yaramadi

hmm anladim tesekkurler. bnim bunu bilmeyip yeni turk edb calismam ve bi gece evvel cikmayacagini tum kitap olmadigini ogrenmem cok aciydi :) bi osm bi de onu calistim ikiside ise yaramadi

öyle deme vardır herşeyde bi hayır..belki o bilgiler ilerde karşına çıkıpta işine yarar :) sen çalıştıklarını unutmamaya çalış ziyan olmasın :)

Back