Merhabalar, bu böcekten maalesef bende muzdaribim. Yeni taşıdığım su basması oldu ve sonra evde tuvalet ve banyolarda fayans değişikliği yaptık. Ondan sonra çıktı sanırım. Sisleme diyorlar onla ilaçlama yapıldı arkasından görünce bu sefer normal ilaçlama yapıldı ve hala görünüyor kothrine denedim. Diatomik toprak denedim. Son olarak tarım ilacı satılan yerden alfa ve icon marka ilaç aldım karıştırın sıkın dedi. Onu da yaptım ama hala çok olmasada görüyorum. Ve ben banyo dolapları ayna kenarı derzler koridor da süpürgelik üzerinde ve bi arada yatak odasında soyunma odasının önünde ve ebeveyn banyo sunun önünde gördüm. İlaçlamacılar tam bilmiyor.ezbere konuşup duruyorlar. Ama bilgili bir ilaçlamacı evinizde bir yerde kesin nem vardır dedi nem ölçer aldım nem yok gibi. Lokal bi yerde vardır dedi onu bulun dedi ama bulamıyorum firma da çok ilgili ve bilgili ama İstanbul da. Şüphelendiğim yerlerde nem ölçtüm ama nem yok. Bu ilaçlar da zararlı. 3 küçük çocuk var içim eriyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çözüm bulan olursa paylaşırsanız çok sevinirim.