• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap bağışı .....LÜTFEN OKUMADAN GEÇMEYİNİZ...

cinncann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
57
1
36
Çorum
Merhabalar bir çok arkadasın elindeki kitapları sattığı yada bağışladını görüyoruz zar okumaya çalışan ailesinin hiç bir katkısı olmayan yada ailesi olmayan çocuklarımıza kitap yardımlarında buluyoruz aynı zamandada okulumuz kütüphanesine kitap bağışları topluyoruz yaklasık 5 bin öğrencinin eğitimine katkı olucak kitaplarınız varsa imkanları olmayıp yardımseverlerimizden ve okul kütüphanesinden destek alan öğrencilere bir katkıda siz bulunun lütfen..hayat paylaştıkca güzeldir. bir duada sizler alın her türlü desteği kabul etmekteyiz.. lütfen mesajlarınızı bekliyoruz duyarsız kalmayın çünki herşey para demek değildir.

46 kişi görüntülemiş lakin bir arkadaşımız cevap verip faydalı olmak istememiş çok üzüldümm şimdiye kadar farklı sitelerden 280 adet ansiklopedi topladık ilgilenen arkadasla tesekkür ediyorum inşallah yolunuz açık olur..

46 kişi görüntülemiş lakin bir arkadaşımız cevap verip faydalı olmak istememiş çok üzüldümm şimdiye kadar farklı sitelerden 280 adet ansiklopedi topladık ilgilenen arkadasla tesekkür ediyorum inşallah yolunuz açık olur..

Arkadasim ben de cok roman var ama maalesef ansiklopedi yok eger ilgilenirsen yolluyayim ama kargoyu nasil yapacagiz...

merhabalarrr mesajınız için tşk ederim gönderimleri genelde bazı arkadslarımız otobüs ile yapıyor bazı arkadaslarımızda ptt kargo ile karsı ödemeli gönderdi göndeilirken kitap yardımı diye belirttiğinizde çok uygun fiyatlara kargo geliyor hanım efendi gönderimde siz nasıl uygun görürsenizz

Arkadasim ben de cok roman var ama maalesef ansiklopedi yok eger ilgilenirsen yolluyayim ama kargoyu nasil yapacagiz...

Back