• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap arıyorum..

huzur33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
2.343
248
173
29
selam kızlar :3: kullanmadığınız bir köşede boş boş duran matematik soru bankası kitaplarınız veya konu anlatımlı fark etmez bana gönderir misiniz? kpss veya ygs hazırlık?

canım ben satıyorum yalnız ygs var sanırsam temiz kitaplar bi bakmam lazım

canım ben satıyorum yalnız ygs var sanırsam temiz kitaplar bi bakmam lazım

$IMG_1585 - Kopya.jpg $IMG_1592 - Kopya.jpg $IMG_1593.jpg $IMG_1594 - Kopya.jpg $IMG_1586 - Kopya.jpg $IMG_1590.jpg $IMG_1588 - Kopya.jpg $IMG_1589 - Kopya.jpg $IMG_1595.jpg

huzur, canım bak bunları bulabildim işine yarar varmı bakarsın güzel çekemedim resimleri ama konu anlatımlı ihtiyaç yayınları kpss var sadece burda gördüğün kitapları.(2011 yılı)lys olarak coğrafya soru bankası var, cep boy olarak 4 kitap kpss (2000-2010)yılına kadar çıkmış sorular ve çözümleri var)resimde var.(2011)kpss murat yayınları 5 adet denemesi var sınav provası yazan üzerinde.(2011)yine sınav dersanesinin 4 adet dergisi var elimde lys/ygs üçü tarih biri genel tekrar(tarih,coğrafya,dil ve anlatım,felsefe,edebiyat,matematik,geometri )

huzur, canım bak bunları bulabildim işine yarar varmı bakarsın güzel çekemedim resimleri ama konu anlatımlı ihtiyaç yayınları kpss var sadece burda gördüğün kitapları.(2011 yılı)lys olarak coğrafya soru bankası var, cep boy olarak 4 kitap kpss (2000-2010)yılına kadar çıkmış sorular ve çözümleri var)resimde var.(2011)kpss murat yayınları 5 adet denemesi var sınav provası yazan üzerinde.(2011)yine sınav dersanesinin 4 adet dergisi var elimde lys/ygs üçü tarih biri genel tekrar(tarih,coğrafya,dil ve anlatım,felsefe,edebiyat,matematik,geometri )

elinizdemi kitaplarınız hala benim de şu anda ihtiyacm var

Back