- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi nnilxuxfern
ep sölüyokii allah (c.c)bilir ben bilemem kuran böle sölüyo diyo
fakat hiç çocun olmıcak demiyorum bir oğlun olucak vede yıldızın çok parlakkk çok güsel görünüyo eşinle geleceğiniz çok parlak dedi.
sence mantikli mi arkadasim? Gelcegi Allah tan baska hic kimse bilemez deyip sana bir oglun olcak demesi aklina yatti mi?
Kurani kullaniyor bana kalirsa boyleleri.
tekrar soyluyorum ustune basa basa.
GElecegi Allahtan baskasi bilemez. her kim gelecekten haber veriyorsa yalancinin onde gidenidir.
Allah yasaklamis gelecektan haber veren tum fallari bilmem neleri. Sence neden? sizin gibi muhtac insanlarin somurulmesini yanlis seyler yapilmasini engellemek icin.
o kadin kotu birsey deseydi hic cocugun olmayacak gibi? ne yapacaktin??
boyle bir riski nasil goze alip gidebiliyorsun anlamiyorum.
yoldan gecen bi insan hic tanimasam bile bana yarin olceksin dese etkilenirim ben.
bunun etkisinden nasil kurtulacaksin?? hic dusundun mu?
Simdi bir oglun olcagina inanmiyor musun?ben zaten inandığım için gitmedimmm
allahın mucizesinden başka hiçbirşeye inanmam benn
biz ordaykenn ne kadınlar geldiii ben şifa buldum v.s
inanamadım açıkçası
sırf merakımdan da gittim hayatımda ilk ve sodu benim için
Arkadaşım..
Bence zaten adam büyü ile dönecekse hiç gelmesin daha iyi..
Hani hiç sorun yokken soğumuş eşinden demişsin de,evin içinde neler yaşadıklarını sadece kendileri bilir..
"Evliliğin ilk aylarında basılmak" cümlesini ilk defa duyuyorum,ne anlama geldiğini bilmiyorum..
Simdi bir oglun olcagina inanmiyor musun?
Hayır yanlış anlamadım.CHARMıNG canım sanırım yanlış anladın hangi anne yuvasının bozulmasını isterrr durduk yere boşanmak istiyorum deyince söledim gibi denize düşen yılana sarılır 1tane evlatları varrr gelin eşini çok seviyooo büyü de sölenmes esasında onun adınaa büyücü deil gittikleri bi hocaa kuranı kerimden bakıyoo
aynısını biz sölüyorus gelineee gelmesin böle gelicekseeeeee fakatt ne olmuşsa ona bırakamıyo seviyo demekkiiii
neyse evliliğin ilkaylarında basılmak şöle bende bilmiyodumm düğününe 40ı dolmamış bi gelin gelirse o kişi seni basıyomuşş :sm_confused:
Hayır yanlış anlamadım.
Tabiki hiçbir anne evladının yuvası dağılsın istemez ama.
Durduk yere boşanma derken vardır muhakkak bir sebebi,adamın bunu paylaşması gerekirdi aslında.
Tamam hoş bir durum değil ama boşanmak isteyen bir insanıda bu şekilde etkilemeye çalışmak çok yanlış.
Büyü de denmez derken,hoca birşeyler verdi ama evde adam hiçbirşey yiyip içmiyor demişsiniz.
Bu büyü değil de nedir Allah aşkına!!
Sebep,sonuç.. ne olursa olsun burada yapılanın ne kadar yalnış birşey olduğunu söylemeye çalıştım ben.
Kesinlikle kabul edilebilir değil.
Ama böyle hoca altında geçinen insanlara fırsat vermiş oluyorsunuz.
onu allah bilirrrrr olum kızım çocum olcaksa allahtan başka kimse bilemes canımm
inandığımıda söledimmii ?