Kitap açtırmak!!!

nnilxuxfern

pocahontas
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
12.289
2
39
merhaba arkdaşlar aranızda belkide aynı durumla karşılaşan arkdaşlar vardır diye paylaşmak ayrıcafikirlerinizi almak istiyorum..
kuzenim eşinden ayrılıyo hiçbirsebep olmadan aniden bi soğuma oldu ve ayrılmak istediğini artık onu sevmedini ayrılmak istediğini söledi ve eşide onu çokseviyo istemiyo ayrılmak hani denize düşen yılana sarılır misalii önce teysemle bi hocaya gittiler hoca içtiği bişeye katmak için bişiy vermiş fakat kuzenimm evde ne yiyo ne içiyoo buna bişi yapıcaklar die. neyse bizim gelinde tekrardan annemle birlikte bi hocaya gittiler bende merak edip bende gelicem dedim.hayatımda ilkkez bi hocaya gittim. kadın 35 40yaşlarında güsel bi bayan kuranı kerimden açıp bakıyo isimlerini alıyo ordan okuyosölüyo bişiler ama hep sölüyokii allah (c.c)bilir ben bilemem kuran böle sölüyo diyo. bizim geline bayağı bişi söledi ve istahare yatmam lasım senin için dedi.
bende daha öncelerde burayada konu açmıştım evlendiğimin ilk aylarında basılmak die bişi varmıdır die ama baya bi tepki almıştım bende inanmıyorum öle bişi olduna fakat bende banada bakarmısın dedim ve bana dediki sen basıldınn fakat hiç çocun olmıcak demiyorum bir oğlun olucak vede yıldızın çok parlakkk çok güsel görünüyo eşinle geleceğiniz çok parlak dedi. fakat sen basıldın çok şaşırdım ben kadına hiçbişi sölemedimm bana direk bunu sölemesi şaşırttı beni senin içinde istahare yatıcam dedi.
okadar korkarak yaptırdımki bunu biliyorum çok günah olduğunu ama biryandanda kuranı kerimden bakıyodiyorum nebilim kafam çok karıştıı bütün ibadetlerim belkdie boşa gitti bugün o hocaya gitmekle ama içim bituhaf kıslar:1no2:

Ben şurayı anlamadım.
Bir anne gelinini alıp oğluna büyü yaptırmak için nasıl 'hoca'ya gider ?
Tabiki bir evliliğin bitmesi hoş bir durum değil ama insanların kendi kararları dışında,zorlayarak bu tür saçma şeylerle uğraşmak çok bencilce.
Adamda karısının ve annesinin huyunu biliyor olmalı ki evde hiçbirşey yiyip içmiyormuş zaten.
Bir taraf için evlilik bitmişse bitmiştir kendi isteğiyle devam etmedikten sonra ne anlamı var ?
Niçin verilen kararlara saygı duymuyoruz ?
Niçin kendi düşündüklerimizin doğru olduğunu zannedip böyle gereksiz şeylerle uğraşıyoruz ?
Toplum olarak bu yaşam tarzından bir türlü vazgeçemedik ne yazık ki.
En kötüsüde;
Fani olanı baki olana tercih edip birde bunun günahını taşıyoruz!!!
Ki konunuza göre bunu yapanda bir anne.
Hiç anlam veremedim gerçekten.

ep sölüyokii allah (c.c)bilir ben bilemem kuran böle sölüyo diyo

fakat hiç çocun olmıcak demiyorum bir oğlun olucak vede yıldızın çok parlakkk çok güsel görünüyo eşinle geleceğiniz çok parlak dedi.

sence mantikli mi arkadasim? Gelcegi Allah tan baska hic kimse bilemez deyip sana bir oglun olcak demesi aklina yatti mi?
Kurani kullaniyor bana kalirsa boyleleri.
tekrar soyluyorum ustune basa basa.
GElecegi Allahtan baskasi bilemez. her kim gelecekten haber veriyorsa yalancinin onde gidenidir.
Allah yasaklamis gelecektan haber veren tum fallari bilmem neleri. Sence neden? sizin gibi muhtac insanlarin somurulmesini yanlis seyler yapilmasini engellemek icin.
o kadin kotu birsey deseydi hic cocugun olmayacak gibi? ne yapacaktin??
boyle bir riski nasil goze alip gidebiliyorsun anlamiyorum.
yoldan gecen bi insan hic tanimasam bile bana yarin olceksin dese etkilenirim ben.
bunun etkisinden nasil kurtulacaksin?? hic dusundun mu?

CHARMıNG canım sanırım yanlış anladın hangi anne yuvasının bozulmasını isterrr durduk yere boşanmak istiyorum deyince söledim gibi denize düşen yılana sarılır 1tane evlatları varrr gelin eşini çok seviyooo büyü de sölenmes esasında onun adınaa büyücü deil gittikleri bi hocaa kuranı kerimden bakıyoo

ep sölüyokii allah (c.c)bilir ben bilemem kuran böle sölüyo diyo

fakat hiç çocun olmıcak demiyorum bir oğlun olucak vede yıldızın çok parlakkk çok güsel görünüyo eşinle geleceğiniz çok parlak dedi.

sence mantikli mi arkadasim? Gelcegi Allah tan baska hic kimse bilemez deyip sana bir oglun olcak demesi aklina yatti mi?
Kurani kullaniyor bana kalirsa boyleleri.
tekrar soyluyorum ustune basa basa.
GElecegi Allahtan baskasi bilemez. her kim gelecekten haber veriyorsa yalancinin onde gidenidir.
Allah yasaklamis gelecektan haber veren tum fallari bilmem neleri. Sence neden? sizin gibi muhtac insanlarin somurulmesini yanlis seyler yapilmasini engellemek icin.
o kadin kotu birsey deseydi hic cocugun olmayacak gibi? ne yapacaktin??
boyle bir riski nasil goze alip gidebiliyorsun anlamiyorum.
yoldan gecen bi insan hic tanimasam bile bana yarin olceksin dese etkilenirim ben.
bunun etkisinden nasil kurtulacaksin?? hic dusundun mu?

ben zaten inandığım için gitmedimmm
allahın mucizesinden başka hiçbirşeye inanmam benn
biz ordaykenn ne kadınlar geldiii ben şifa buldum v.s
inanamadım açıkçası
sırf merakımdan da gittim hayatımda ilk ve sodu benim için

Arkadaşım..
Bence zaten adam büyü ile dönecekse hiç gelmesin daha iyi..
Hani hiç sorun yokken soğumuş eşinden demişsin de,evin içinde neler yaşadıklarını sadece kendileri bilir..
"Evliliğin ilk aylarında basılmak" cümlesini ilk defa duyuyorum,ne anlama geldiğini bilmiyorum..

ben zaten inandığım için gitmedimmm
allahın mucizesinden başka hiçbirşeye inanmam benn
biz ordaykenn ne kadınlar geldiii ben şifa buldum v.s
inanamadım açıkçası
sırf merakımdan da gittim hayatımda ilk ve sodu benim için
Simdi bir oglun olcagina inanmiyor musun?

Arkadaşım..
Bence zaten adam büyü ile dönecekse hiç gelmesin daha iyi..
Hani hiç sorun yokken soğumuş eşinden demişsin de,evin içinde neler yaşadıklarını sadece kendileri bilir..
"Evliliğin ilk aylarında basılmak" cümlesini ilk defa duyuyorum,ne anlama geldiğini bilmiyorum..

aynısını biz sölüyorus gelineee gelmesin böle gelicekseeeeee fakatt ne olmuşsa ona bırakamıyo seviyo demekkiiii

neyse evliliğin ilkaylarında basılmak şöle bende bilmiyodumm düğününe 40ı dolmamış bi gelin gelirse o kişi seni basıyomuşş :sm_confused:

CHARMıNG canım sanırım yanlış anladın hangi anne yuvasının bozulmasını isterrr durduk yere boşanmak istiyorum deyince söledim gibi denize düşen yılana sarılır 1tane evlatları varrr gelin eşini çok seviyooo büyü de sölenmes esasında onun adınaa büyücü deil gittikleri bi hocaa kuranı kerimden bakıyoo
Hayır yanlış anlamadım.
Tabiki hiçbir anne evladının yuvası dağılsın istemez ama.
Durduk yere boşanma derken vardır muhakkak bir sebebi,evin içinde yaşananlarıda kendileri bilir.
Tamam hoş bir durum değil ama boşanmak isteyen bir insanıda bu şekilde etkilemeye çalışmak çok yanlış.
Büyü de denmez derken,hoca birşeyler verdi ama evde adam hiçbirşey yiyip içmiyor demişsiniz.
Bu büyü değil de nedir Allah aşkına!!
Sebep,sonuç.. ne olursa olsun burada yapılanın ne kadar yalnış birşey olduğunu söylemeye çalıştım ben.
Kesinlikle kabul edilebilir değil.
Ama böyle hoca altında geçinen insanlara fırsat vermiş oluyorsunuz.

aynısını biz sölüyorus gelineee gelmesin böle gelicekseeeeee fakatt ne olmuşsa ona bırakamıyo seviyo demekkiiii

neyse evliliğin ilkaylarında basılmak şöle bende bilmiyodumm düğününe 40ı dolmamış bi gelin gelirse o kişi seni basıyomuşş :sm_confused:

Eeeeee o beni basınca ne oluyor ki?
Ne kadar ilginçmiş..:1shok:
Benim düğünümü basanlar ve benim bastıklarım..
Üfffff sürüsüne bereket..
Öyle bir zamanda düğünüm olmuştu ki..buyrunnnnnnnnn
Kocamın da benim de tüm arkadaşlarımız birbirimizin düğünlerini basmışız..

Hayır yanlış anlamadım.
Tabiki hiçbir anne evladının yuvası dağılsın istemez ama.
Durduk yere boşanma derken vardır muhakkak bir sebebi,adamın bunu paylaşması gerekirdi aslında.
Tamam hoş bir durum değil ama boşanmak isteyen bir insanıda bu şekilde etkilemeye çalışmak çok yanlış.
Büyü de denmez derken,hoca birşeyler verdi ama evde adam hiçbirşey yiyip içmiyor demişsiniz.
Bu büyü değil de nedir Allah aşkına!!
Sebep,sonuç.. ne olursa olsun burada yapılanın ne kadar yalnış birşey olduğunu söylemeye çalıştım ben.
Kesinlikle kabul edilebilir değil.
Ama böyle hoca altında geçinen insanlara fırsat vermiş oluyorsunuz.

evet canım yapılan hoş bişi deilll tabiki
yorumuniçinteşekkürler.

onu allah bilirrrrr olum kızım çocum olcaksa allahtan başka kimse bilemes canımm
inandığımıda söledimmii ?

umarim kendi dediklerine kendin inaniyorsundur.
ister inan ister inanma
Allahiin tamamen yasaklamis oldugu birseydir buyu fal gelecekten haber veren her ne ise insanlarin kararlarini kendileri disinda etkileneyen ve yolundan ceviren her ne ise.
ister adina buyu de ister baska bisi. ister kuran kullansin ister su.
hepsi ayni kapiya cikar.

bosanma olayi icin se hicbirsey diyemiyorum. tamamen sacmalik yaptiginiz is.

ehem emem iş kavgayamı gider nolur bilmem ben bu konuyu halediyim en iyisi kızlar selametimiz için :)kalın sağlıcakla

X