chentiq Hytmda grkli dğşmlri klylkla ve nzkçe ypyrm Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2011 6.950 12.556 448 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi putukare #21 Elli ton serisinin fiyatini soracaktim. Bir de talip cikmazsa ev islerini savasa donusturmeyin benim icin ayirin. 4 tl lik kitap icin kargo odemek istemiyorum. Ama kitabi istiyorim
Elli ton serisinin fiyatini soracaktim. Bir de talip cikmazsa ev islerini savasa donusturmeyin benim icin ayirin. 4 tl lik kitap icin kargo odemek istemiyorum. Ama kitabi istiyorim
P putukare Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2007 30 6 86 İstanbul 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi putukare #22 Elli Ton satıldı. Diğer kitabı da bahçelievler bakırköy civarındaysanız elden teslim ederim
qarden Guru Kayıtlı Üye 17 Haziran 2011 5.432 3.145 373 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi putukare #23 selındrellayı gördüm listedee:) çok çok sevımlı bir kitap,ben 2 tur döndürüp okumuştum kıtabı. alıcı degılım ama günün stres ve karmaşasından uzaklasıp kahkahalar atmak ıstersenız mutlaka okuyun derım:)
selındrellayı gördüm listedee:) çok çok sevımlı bir kitap,ben 2 tur döndürüp okumuştum kıtabı. alıcı degılım ama günün stres ve karmaşasından uzaklasıp kahkahalar atmak ıstersenız mutlaka okuyun derım:)