- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
Yok emince aciyor dedinya ben meme ucunda bi sorun varsa diye dedimCanım benim sorun meme içinde.kistim var.sanırım o krem eritmez bezeyi,ucuna onu kullanıodum zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok emince aciyor dedinya ben meme ucunda bi sorun varsa diye dedimCanım benim sorun meme içinde.kistim var.sanırım o krem eritmez bezeyi,ucuna onu kullanıodum zaten.
yok canım tam tersi.sütü tam boşlatmak gerek. ama en iyi sağma makinesi de olsa bebek kadar kuvvetli çekemiyor.Emiyor,ama normalde çok emen bi bebek değil oyüzdrn sağıyorm veriyorum.
Sağmakta mı kötü yaptı acaba iyice bezeyi.
Ay canım geçmiş olsun gerçi geride kalmış ama zorluğunu unutamamışsındır kesin.yok canım memenin tamamı değil,o beze giderek büyüyor.benimki nerdeyse avuç içi kadar olmuştu en son ameliyat öncesi..o yüzden o duruma gelmeden çözüm bulun derim.
en doğrusu emzirerek yoketmek,duşta masaj,sağma...olmazsa antibiyotik en son çare ameliyat...siz daha başındasınız..
Aynen doktorda söyledi ama bebeğim 2saat yırtınarak ağlıyor ama memeyi almıyor.emzirme hemşiresi buldum.bakalım beceremiomuyuz die.bide onu denicez.yok canım tam tersi.sütü tam boşlatmak gerek. ama en iyi sağma makinesi de olsa bebek kadar kuvvetli çekemiyor.
He yok canım meme ucumda sorun şükür.Yok emince aciyor dedinya ben meme ucunda bi sorun varsa diye dedim
Canım küçük değil ,büyük bi beze olunca endişelendim.bende 3gündür sıcak pres yapıom duşa giriom sıksık ama geçmedibendede olmuştu hiç endişenlenmemiştim ıslak sıcak bez koyardım bol bol sıcağa yakın ılık duş alırdım...
bir hekime daha git ne demek hastaya istersen takip istersen çekeriz demek, hekim kararlı olmalı tedavide bence hastaya sormak da ne öyleDoğum yapalı 21gün oldu.
Tam sezeryan ağrı sancılarım hafifledi derken,mememde sert 2cm lik sertlikle doktora gittim.
Kistleşmiş süt beZesi tıkalı.
Doktor istersen takip edelim istersen iğne ile çekelim dedi.
Loğusalıktan mı nedir,çok kafama taktım
Halbuki doktor korkulcak bişe deil her emziren kadına olabilir dedi.
Napsam , takipte mi olsak?çektirsek mi?
Bezenin orda olmasıda pskolojik yıpratıyor elime gelio emzirirken.
Ama diğer yandan yeni doğumdan çıktığım için , ufacık bi iğneden bile korkuyorum
Azıcık bi acı bile fazla gelio halbuki sezeryan oldum kendi isteğimle.
Akıl verin kızlar bana,teşekkürler şimdiden yorum yazanlara.
sağolasın umarım sen de atlatırsın bir an önce. benim doğumdan sonraki dönemim pek iyi değildi.oğlum kolikti,sıfır uyku ve sürekli ağlamayla geçti.sonra mastit oldum,sonra da zona oldum sıkıntıdan üzüntüden yorgunluktan.. 3 ay içinde gebelikte aldığım 22 kiloyu verip üstüne de 3 kg daha vermiştim..Ay canım geçmiş olsun gerçi geride kalmış ama zorluğunu unutamamışsındır kesin.
biberon alıyor ama meme mi almıyor?Aynen doktorda söyledi ama bebeğim 2saat yırtınarak ağlıyor ama memeyi almıyor.emzirme hemşiresi buldum.bakalım beceremiomuyuz die.bide onu denicez.
Canım emzirme hemşiresi buldm ,bebeğim benim emzirdiğim şekil dışında başka bir şekilde emmeyi kabul etti.sağolasın umarım sen de atlatırsın bir an önce. benim doğumdan sonraki dönemim pek iyi değildi.oğlum kolikti,sıfır uyku ve sürekli ağlamayla geçti.sonra mastit oldum,sonra da zona oldum sıkıntıdan üzüntüden yorgunluktan.. 3 ay içinde gebelikte aldığım 22 kiloyu verip üstüne de 3 kg daha vermiştim..
neyse ki geçiyor hepsi,oğlum ilkokula başladı bile:) darısı başına arkadaşım:)
biberon alıyor ama meme mi almıyor?
çok sevindim geçmişolsun..ne güzel herşey yoluna girivermiş işte...:)Canım emzirme hemşiresi buldm ,bebeğim benim emzirdiğim şekil dışında başka bir şekilde emmeyi kabul etti.
Sütümde emdikçe gelmehe başladı dünden beri.
Sabah doktoruma gittim,çekelim iğne ile dedim kisti.çekti içindeki sütü boşalttı.
Bende rahatladım şükür.
canım benimde dünden beri sertlik var agrı var emiyor ama gala gecmedi gece ates yaptı masaj yaptım sıcak su tutttum aynı. ameliyat zormubenim taş gibi oldu bildiğin artık çözülmüyordu.ne masajlar ne ilaç ne sağma hiçbirşey fayda etmedi..öyle bir ateşi vardı ki gece yorgan ıslanırdı o kadar..
mecburen ameliyat oldum...sonrasından emzirmeye devam ettim ,ve innaılmaz rahatladım..
canım bendese agrı ve ates var. sertte . masaj yaptım sıcak su uyguladım emziriyorum. iğne ile cekerken acıttımı iğnemi soktu direkCanım emzirme hemşiresi buldm ,bebeğim benim emzirdiğim şekil dışında başka bir şekilde emmeyi kabul etti.
Sütümde emdikçe gelmehe başladı dünden beri.
Sabah doktoruma gittim,çekelim iğne ile dedim kisti.çekti içindeki sütü boşalttı.
Bende rahatladım şükür.
Aynen canım iğne ile çekti içindeki sütü.canım bendese agrı ve ates var. sertte . masaj yaptım sıcak su uyguladım emziriyorum. iğne ile cekerken acıttımı iğnemi soktu direk
Hangi bölüme gidiliyo onun içinDoğum yapalı 21gün oldu.
Tam sezeryan ağrı sancılarım hafifledi derken,mememde sert 2cm lik sertlikle doktora gittim.
Kistleşmiş süt beZesi tıkalı.
Doktor istersen takip edelim istersen iğne ile çekelim dedi.
Loğusalıktan mı nedir,çok kafama taktım
Halbuki doktor korkulcak bişe deil her emziren kadına olabilir dedi.
Napsam , takipte mi olsak?çektirsek mi?
Bezenin orda olmasıda pskolojik yıpratıyor elime gelio emzirirken.
Ama diğer yandan yeni doğumdan çıktığım için , ufacık bi iğneden bile korkuyorum
Azıcık bi acı bile fazla gelio halbuki sezeryan oldum kendi isteğimle.
Akıl verin kızlar bana,teşekkürler şimdiden yorum yazanlara.
Ay duygulandım okuyunca,bu konuyu ben mi açmışım dedim :)Hangi bölüme gidiliyo onun için
Bende suan o durumdayim dun nesterle kesi atildi bosaltildi. Ama bebegimi emzirirken tekrar sisiyo orasi. Siz nasil kurtudunuz en son. Hep sistimi oyleAy duygulandım okuyunca,bu konuyu ben mi açmışım dedim :)
Genel cerraha gitmiştim.