kistleşmiş arpacık ( şalazyon )

eda3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
11
0
1
29
arkadaşlar merhaba, yazın sonu gibi gozumde arpacık cıkmıstı bayagı sismişti sag gozum. doktora gittim hemen ilaç kullandım ve bı haftada tamamen gecti. sonra ben makyaja basladım hemen cok da temız tutamadım tabi ne de olsa gecti diye. ve tekrarladı! tekrar doktora gittim bu kez baska bi ilac verdi doktor kullandım ve kuculdu ama tamamen gecmedi. ben gecer diye dusundum doktora tekrar gitmedim. gecmedi. daha sonra da erteledim gidemedim ama saglık ıhmale gelmez keske gitseydım dıyorum sımdı. dort aydır fln böyle kucuk bı sıslık vardı. ıkı hafta once tekrar doktora gittim ameliyat olmam gerekiyormus kistlesmis ama korktum ilac denemek istedim ve goz sampuanıyla yıkadım gecmedi ama. doktora tekrar gittiğimde ameliyat olmam gerektıgını soyledı. internetten arastırdım cay sarımsak vs iyi geliyormus denedım hepsını ve ıyıce sıstı kızardı ve batmaya basladı. ne yapacagımı bilmiyorum ameliyat olmam gerekiyor sanırım. Daha once ameliyat olan arkadaslar varsa önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı acaba ızmırde yasıyorum. ilk tercihim devlet hastanesi cunku ogrencıyım ve ozeller bu operasyon ıcın ne kadar ucret alırlar bilemiyorum. lutfen yardımcı olun. tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…