• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaligim bitmezmiş

Bence eşinizle iletişim kurmak, ilgi görmek istiyorsunuz. Eşiniz sizle sohbet etmediği için ya da duygusal beklentilerinizi karşılamadığı için beyiniz böyle bir yol bulmuş. Eşiniz ''hayatım neyin var?'' dese rahatlayacaksınız. İnsan gerçekten mutlu olduğunda ve eşi tarafından önemsendiğini hissettiğinde büyük acılar bile vız geliyor, huzur kaçırmamak için karşı tarafa yansıtmamaya çalışıyor insan. Ama beklenen ilgi gelmeyince küçük sıkıntılar bile tek başına çekilmesi zor dertler haline geliyor. Belki de birbirimizle ilgilenelim, birbirimizi önemseyelim diyemediğiniz için şuram ağrıyor diyorsunuz. Memnuniyetsizliğinizin sebebi başka şeyler olabilir.

böyle sızlanışlara da ben 'bana değil doktora anlat' derim. sebebi belli ağrıysa amenna ama oram ağrıdı buram titredi söylenmelerinden ben de hoşlanmam. arada kendim de yaparım ama sırf şımarıklıktan 'ay uf mu olmuş şlaap' diye öpülmek için sdfjkl

Sizin özelinizde söylemiyorum, eşiniz haklı mı haksız mı bilmiyorum ama bazı insanların sürekli sızlanmaları beni çok bayıyor. Siz de öyle sızlanır vaziyetteyseniz sürekli sıkılmıştır adam.

Yani başınız ağrıyorsa bir ilaç içer gider yatarsınız ya da regl sancısı tuttuysa öyle. Ay başım ay karnım diye dolaşmaz insan.

gözunu yiyeyim.

Söylenmeyi farketmeden çok mu abarttiniz acaba, adami gerecek şekilde kizarak mi soyleniyorsunuz ki?

Bu arada ağrı eşiğim yüksektir, dayaniliyimdir ama bacagim çürüse "bak şurası çürümüş" diye eşime gosteren bir tipim nedense. 😂😂
Biyerime bisey olursa gosteririm baktiririm ovdururum 😁
Niye bir kenarda hapini içip tek başina uyusun kadin ya 😁🙄

Yanlış ne demişki adam, sürekli oram ağriyor buram sızlıyoru bende sevmem. Evet insanız, hasta oluruz biyerimiz ağırabilir normal. İçersin ilaç gider yatarsın, geçmedimi dr.a gidersin çaresini ararsın. Sürekli mızmızlanmak ne? Yanlış anlamayın sizin için demiyorum çevremdede çok var böyleleri. Migrenim tuttu diyecek ya. Oooooo anlatiyorda anlatiyor. Yok gözüme vurdu kör oldum sandım, mideme vurdu çıkarmaktan içim dışıma çıktı şunu yaptım geçmedi bunu denedim olmadı, yattım olmadı kalktım olmadı 😬😬
Bazen kızlarımda şuramı çarptım acıdı buramı vurdum sızladı diye mızmızlanıyorlar, bende diyorum birgünde biyerinize bişey olmasın şaşırcam zaten vs vs.

İyi günler. Bugün eşimle bir konuda tartışırken dırdırın bitmez hastalığın bitmez vs dedi. Sürekli söyleniyormusum.
Son zamanlarda bazı küçük rahatsızlıklarım vardı. Geçen siddetli bas ağrım vardı. 4 5 saat geçmedi başım zonkladi. İlaç aldım vs.
Sonra yine 15 gün önce regl sancim çok fazlaydi içtiğim ilaç kalmamış evde başka ictim ağrıdan kıvrandim resmen
Bileğimde kist var doktora gitmiştim belki 3 yıl falan oluyor tekrar agri vs olursa alırız kisti demişlerdı. Bazen yaptığım işten ya da gece kolumu koydugüm yerden vs agri oluyor bileğimde bukerken.
Bıkac gündür göz kapağım segiriyor.
Korona zamanı hastaneye gitmeyi düşünmedim. Esime söylüyordm ne yapabilirim diye
Benim hastalığım bitmiyormuş geçen gece şakayla yine neren ağrıyor dedi bi de.
Allaha şükür öyle kronik bir hastalığım vs yok yani en son kan vermistim değerlerime baktirmak için. Ciddi rahatsızlığım olsa ne yapacak bilmem
Neden oturup birlikte konuşmadiniz? Dırdır derken neyi kast etmiş olabilir?

Klasık..klıse..esim bana da der.ben de derım kı evet benım agrım aızım bıtmez. Basım her gece agrır. Adetımde hastanelık olurum.evet heo yorgunum akdenız anemısı var zaten. Ee yanı? Boyleyim işte napalım.

Yanlış ne demişki adam, sürekli oram ağriyor buram sızlıyoru bende sevmem. Evet insanız, hasta oluruz biyerimiz ağırabilir normal. İçersin ilaç gider yatarsın, geçmedimi dr.a gidersin çaresini ararsın. Sürekli mızmızlanmak ne? Yanlış anlamayın sizin için demiyorum çevremdede çok var böyleleri. Migrenim tuttu diyecek ya. Oooooo anlatiyorda anlatiyor. Yok gözüme vurdu kör oldum sandım, mideme vurdu çıkarmaktan içim dışıma çıktı şunu yaptım geçmedi bunu denedim olmadı, yattım olmadı kalktım olmadı 😬😬
Bazen kızlarımda şuramı çarptım acıdı buramı vurdum sızladı diye mızmızlanıyorlar, bende diyorum birgünde biyerinize bişey olmasın şaşırcam zaten vs vs.
Bu var ya cok dogru.benım de .ıcım basım cok agrır.bır kere de bırıne anlatmam ona ne yanı.hayır neden dınlesın kı.

İyi günler. Bugün eşimle bir konuda tartışırken dırdırın bitmez hastalığın bitmez vs dedi. Sürekli söyleniyormusum.
Son zamanlarda bazı küçük rahatsızlıklarım vardı. Geçen siddetli bas ağrım vardı. 4 5 saat geçmedi başım zonkladi. İlaç aldım vs.
Sonra yine 15 gün önce regl sancim çok fazlaydi içtiğim ilaç kalmamış evde başka ictim ağrıdan kıvrandim resmen
Bileğimde kist var doktora gitmiştim belki 3 yıl falan oluyor tekrar agri vs olursa alırız kisti demişlerdı. Bazen yaptığım işten ya da gece kolumu koydugüm yerden vs agri oluyor bileğimde bukerken.
Bıkac gündür göz kapağım segiriyor.
Korona zamanı hastaneye gitmeyi düşünmedim. Esime söylüyordm ne yapabilirim diye
Benim hastalığım bitmiyormuş geçen gece şakayla yine neren ağrıyor dedi bi de.
Allaha şükür öyle kronik bir hastalığım vs yok yani en son kan vermistim değerlerime baktirmak için. Ciddi rahatsızlığım olsa ne yapacak bilmem
bazi durumlari anlatmayın o zaman çünkü anlayışla karşılayan biri degil demekki.erkekler sağlıklı bakımlı dert yakınmayan kadin istiyorlar karşılarında ne yazikki🤷🏻‍♀️

Back