kistiniz var mi ya da daha önce olmuşmuydu¿¿

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
1 seneyi aşkındir gebelik beklerken by ay kistim oldugunu ogrendim sagda ve 2 tane.dr d.kontrol hapi verdi yasmin. Kisti eritirse dr gebelik için tedaviye başlayacakmis.ama simdi baslamasi kistu buyuyebilirmis;(
Ama bu ay kullandigim d.kontrol hapi öbür ay etkisini gösteriyormus zaten nasil olavak(

ne kistiniz var? Benim ki çikolata kisti idi ve sol yumurtalıkta 7,5cm di ilaç için çok geçti Laporoskobi yöntemiyle ameliyat oldum ve tekrar şimdilik etmedi çok şükür ..

Benim varda dr gebeliğe engel değil dedi, hatta normal doğumla atarsın falan dedi. Sendeki Kistin türü neki? Miyoma dönerse gebelik olmaz diye biliyorum.

Kisti küçültmeden hamile kalmaya çalışmayın.
Eltim hamile kaldığında küçük bir kisti vardı ve önemsemediler.
Sezeryan doğumla birlikte neredeyse bebek kadar bir kist de alındı.
Çok büyümüştü aman diyim. Geç olsun sağlıklı olsun.

kistsiz kadın yok be güzelim,dert etme önemli olan türü ve büyüklüğü ki onun da çaresi var

Benim vardı, patladı ve regl ile atıldı. Bazen hiç ciddi bir sorun olmuyor kist. Türüne bağlı

CANIM BENDE GEBE KALMAYI ÇOK İSTİYORDUM BENDEDE KİST ÇIKTI YASMİN VERDİ GEÇTİ ŞÜKÜR.ONDAN SONRADA HAMİLELİK İÇİN TEDAVİ GÖRÜYORUM HALA.

kistin türünü yazmamışsın ama bu bir engel değil doktor küçülsün diye ilaç verecektir tedavi için belli küçüklükteki kistler gebeliğe engel teşgil etmez zaten. ben tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım. gebelik her oluşmadığında kiste çeviriyodu ama gerekli tedavi olduktan sonra kalmıyodu bu sıkıntı edilecek bi durum değil bence tabii türü önemli belirtmediğinden tam bi yorum yapamıycam bazıları küçük operasyonlarla alınabiliyor.

E="pinoss, post: 37306222, member: 615525"]CANIM BENDE GEBE KALMAYI ÇOK İSTİYORDUM BENDEDE KİST ÇIKTI YASMİN VERDİ GEÇTİ ŞÜKÜR.ONDAN SONRADA HAMİLELİK İÇİN TEDAVİ GÖRÜYORUM HALA.[/QUOTE

canım nasil tedaviler uygulaniyor? Kistin 1 aylik yasmin kullanimindan sonra gecti mi ??? Ben de sindi ayni yollardan geçiyorum.inşallah sen de ben de beklediğimiz haberi bir an önce aliriz

OTE="duygugk, post: 37308804, member: 568187"]kistin türünü yazmamışsın ama bu bir engel değil doktor küçülsün diye ilaç verecektir tedavi için belli küçüklükteki kistler gebeliğe engel teşgil etmez zaten. ben tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım. gebelik her oluşmadığında kiste çeviriyodu ama gerekli tedavi olduktan sonra kalmıyodu bu sıkıntı edilecek bi durum değil bence tabii türü önemli belirtmediğinden tam bi yorum yapamıycam bazıları küçük operasyonlarla alınabiliyor.[/QUOTE]
Turunu bilmiyorum cihazdan bakti ve bana da gosterdi bak bunlar kistlerin diye canim

merhaba arkadaşlar.benim de prolemim çikolata kisti malesef 2 yıldır evliyim.1 kere kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra korunmadık ama hamile kalamadım.kürtajdan sonra dr a muayanesine gittiğimde çikolata kistm olduğunu ve 5 cnm büyüklüğünde olduğunu söyledi.6 ay süre verdi zayıflamam ve normal yoldan hamile kalabilmem için ama yaklaşık 1 yıl geçti yine hamile kalamadım.geçen hafta tekrar kontrole gittiğimde kistim 7 cm olmuş büyümüş yani ve bana amlyt olmam gerektiğini söyledi daha sonra 6 aylık sürede hamile kalmam beklenicekmiş eğer olmazsa aşılama aşılama da olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi.hormon testlerim normal.laparoskopi amlytıyla tüplerime de bakılacakmış.bu ameliyatı yaptıran ve daha sonrası gebe kalan arkdaşlarımız varsa lütfen cevap yazabilr mi.

genelde çok büyük değil se adetle atılıyor diye biliyorum ama sen yine de doktoruna sor en iyisini o bilir

Turunu bilmiyorum cihazdan bakti ve bana da gosterdi bak bunlar kistlerin diye canim[/QUOTE]
Kizlar eşinize spermiyogram yaptirdi mi
evet benim eşime yapılmıştı. sayı ve hareketlilik normalmi ,değerlerine bakmak için yapılıyor.

Turunu bilmiyorum cihazdan bakti ve bana da gosterdi bak bunlar kistlerin diye canim

evet benim eşime yapılmıştı. sayı ve hareketlilik normalmi ,değerlerine bakmak için yapılıyor.[/QUOTE]
ph 7
Likefiye 30
Perhiz gun sayisi 4
Volum 2
Görünüm donuk beyaz
aglutinasyon menfi (-)
Vizkozite normal
sayi ↓40 milyon
Hareketli Yuzde 40
hareketsiz yüzde 60
Ileri hareketli yuzde 35
Yrrinde hareketli yüzde 65
mikroskobi 10-15 lökosit

Sence nasil canim yorumlayabilir misin lutfen merak içindeyim.yarin dr da gosterecegim

C
canim tez zamanda bebeklerimize kavusuruzz insallah..peki esin spermiyogram denen testi yaptirdi mi.yaptirdiysa degerleti nasildi.benimkinin degerleri asagida...

evet benim eşime yapılmıştı. sayı ve hareketlilik normalmi ,değerlerine bakmak için yapılıyor.
ph 7
Likefiye 30
Perhiz gun sayisi 4
Volum 2
Görünüm donuk beyaz
aglutinasyon menfi (-)
Vizkozite normal
sayi ↓40 milyon
Hareketli Yuzde 40
hareketsiz yüzde 60
Ileri hareketli yuzde 35
Yrrinde hareketli yüzde 65
mikroskobi 10-15 lökosit

Sence nasil canim yorumlayabilir misin lutfen merak içindeyim.yarin dr da gosterecegim[/QUOTE]
sayısı iyiymiş hareketlilik düşük sanki . benim eşimde 12 milyon sayı %50 hareketlilik vardı biz tedavi gördük benim yumurta rezervimde azalmıştı çünki ben o şekilde gebe kalabildim.

papatya sevilir canım ,sitede sorun mu var bilemedim cevap olarak gitmiyor. neye böyle idare edelim :)
değerlere baktım sayısı iyiymiş ,hareketlilik düşük sanki . benim eşimde 12 milyon sayı %50 hareketlilik vardı biz tedavi gördük benim yumurta rezervimde azalmıştı çünki ben o şekilde gebe kalabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…