- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Benim varda dr gebeliğe engel değil dedi, hatta normal doğumla atarsın falan dedi. Sendeki Kistin türü neki? Miyoma dönerse gebelik olmaz diye biliyorum.1 seneyi aşkındir gebelik beklerken by ay kistim oldugunu ogrendim sagda ve 2 tane.dr d.kontrol hapi verdi yasmin. Kisti eritirse dr gebelik için tedaviye başlayacakmis.ama simdi baslamasi kistu buyuyebilirmis;(
Ama bu ay kullandigim d.kontrol hapi öbür ay etkisini gösteriyormus zaten nasil olavak(
kistsiz kadın yok be güzelim,dert etme önemli olan türü ve büyüklüğü ki onun da çaresi var1 seneyi aşkındir gebelik beklerken by ay kistim oldugunu ogrendim sagda ve 2 tane.dr d.kontrol hapi verdi yasmin. Kisti eritirse dr gebelik için tedaviye başlayacakmis.ama simdi baslamasi kistu buyuyebilirmis;(
Ama bu ay kullandigim d.kontrol hapi öbür ay etkisini gösteriyormus zaten nasil olavak(
CANIM BENDE GEBE KALMAYI ÇOK İSTİYORDUM BENDEDE KİST ÇIKTI YASMİN VERDİ GEÇTİ ŞÜKÜR.ONDAN SONRADA HAMİLELİK İÇİN TEDAVİ GÖRÜYORUM HALA.1 seneyi aşkındir gebelik beklerken by ay kistim oldugunu ogrendim sagda ve 2 tane.dr d.kontrol hapi verdi yasmin. Kisti eritirse dr gebelik için tedaviye başlayacakmis.ama simdi baslamasi kistu buyuyebilirmis;(
kistin türünü yazmamışsın ama bu bir engel değil doktor küçülsün diye ilaç verecektir tedavi için belli küçüklükteki kistler gebeliğe engel teşgil etmez zaten. ben tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım. gebelik her oluşmadığında kiste çeviriyodu ama gerekli tedavi olduktan sonra kalmıyodu bu sıkıntı edilecek bi durum değil bence tabii türü önemli belirtmediğinden tam bi yorum yapamıycam bazıları küçük operasyonlarla alınabiliyor.1 seneyi aşkındir gebelik beklerken by ay kistim oldugunu ogrendim sagda ve 2 tane.dr d.kontrol hapi verdi yasmin. Kisti eritirse dr gebelik için tedaviye başlayacakmis.ama simdi baslamasi kistu buyuyebilirmis;(
Turunu bilmiyorum cihazdan bakti ve bana da gosterdi bak bunlar kistlerin diye canim[/QUOTE]OTE="duygugk, post: 37308804, member: 568187"]kistin türünü yazmamışsın ama bu bir engel değil doktor küçülsün diye ilaç verecektir tedavi için belli küçüklükteki kistler gebeliğe engel teşgil etmez zaten. ben tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım. gebelik her oluşmadığında kiste çeviriyodu ama gerekli tedavi olduktan sonra kalmıyodu bu sıkıntı edilecek bi durum değil bence tabii türü önemli belirtmediğinden tam bi yorum yapamıycam bazıları küçük operasyonlarla alınabiliyor.
evet benim eşime yapılmıştı. sayı ve hareketlilik normalmi ,değerlerine bakmak için yapılıyor.Kizlar eşinize spermiyogram yaptirdi mi
Turunu bilmiyorum cihazdan bakti ve bana da gosterdi bak bunlar kistlerin diye canim
canim tez zamanda bebeklerimize kavusuruzz insallah..peki esin spermiyogram denen testi yaptirdi mi.yaptirdiysa degerleti nasildi.benimkinin degerleri asagida...merhaba arkadaşlar.benim de prolemim çikolata kisti malesef2 yıldır evliyim.1 kere kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra korunmadık ama hamile kalamadım.kürtajdan sonra dr a muayanesine gittiğimde çikolata kistm olduğunu ve 5 cnm büyüklüğünde olduğunu söyledi.6 ay süre verdi zayıflamam ve normal yoldan hamile kalabilmem yaklaşık 1 yıl geçti yine hamile kalamadım.geçen hafta tekrar kontrole gittiğimde kistim 7 cm olmuş büyümüş yani ve bana amlyt olmam gerektiğini söyledi daha sonra 6 aylık sürede hamile kalmam beklenicekmiş eğer olmazsa aşılama aşılama da olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi.hormon testlerim normal.laparoskopi amlytıyla tüplerime de bakılacakmış.bu ameliyatı yaptıran ve daha sonrası gebe kalan arkdaşlarımız varsa lütfen cevap yazabilr mi.
ph 7evet benim eşime yapılmıştı. sayı ve hareketlilik normalmi ,değerlerine bakmak için yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?