• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kistim yok olmuş çok şükür kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
sol yumurtalığımda yakşalık 20gun önce hemorajik kist vardı 1.5cm büyüklüğünde dun doktora gıttım yumurta takıbı ıçın renklı doppler cıhazında bakıldı ve kıstım yok olmuş ve sağ tarafımda cok iyi domınant yapıda bı yumurtam varmış şuan 18mm olduğunu soyledı doktor ve bu akşam için ilişki önerdı muhtemelen persembe catlar dedı o kadar heyecanlıyım ki Allahım acaba yakında hamilemi kalacağım sonunda bebeğime kavuşacakmıyım dıye hayal kuruyorum kızlar benım için dua edın ve eğer önerilerınız olursa ne olur paylaşın bu arada ben kıstımın olduğunu öğrendıkten hemen sonra soğan kuru denedım ve gunde 2 defa uyguladım 5-6gun boyunca içtim sonra adet oldum ve bıraktım ve adetım normalde 5gundur gecen ay 7 gun surdu tam ve son gunlerde artık akıntım sıyah renklıydı soğan kürünün etkısımıdır dıye de aklımdan gecmıyor değil yanı duymussunuzdur kıstlere soğan kürü çok iyi geliyormuş ama çok sukur Allahıma geçmiş

senin adına çok sevindim. geçmiş olsun.

ayy bende çok sevindimm..yalnız kisti ilaçlamı yoksa soğan kürüylemi yok ettin onuda yazarmısın canım

canım ya çok sağolun deri olan herkese Allah dermanını da versın canım ben 5-6 gun soğan kürü yapmıştım ve o ay adetım yanı gecen ay adetımın 7 gun surdu ve dedim ya cok koyuydu son gunler benım adetımı 5 gun falan surer normalde hiç bitmıcek sandık eşim de telaşlanmaya başlamıştı hatta bende ama sonra bıttığınde 7 gun sonra 10.gunu dr gıttım ve yok olmuş dediler ben soğan kürünün etkısı olduğuna inanıyorum çunku kistım için özel bi ilaç vermedı doktorum sadece prolaktınım 40,08çıkmıştı onu duşürmek için bı ılaç verdı o da pazartesı persembe yarım yutuyorum suan bır de folık asıt plus verdı o da vıtamın zaten kıst için ayrıca bı ılaç içmedım ama doktorum gecmesse doğum kontrol hapı verceğim demişti ona da cok sukur gerek kalmadı

sol yumurtalığımda yakşalık 20gun önce hemorajik kist vardı 1.5cm büyüklüğünde dun doktora gıttım yumurta takıbı ıçın renklı doppler cıhazında bakıldı ve kıstım yok olmuş ve sağ tarafımda cok iyi domınant yapıda bı yumurtam varmış şuan 18mm olduğunu soyledı doktor ve bu akşam için ilişki önerdı muhtemelen persembe catlar dedı o kadar heyecanlıyım ki Allahım acaba yakında hamilemi kalacağım sonunda bebeğime kavuşacakmıyım dıye hayal kuruyorum kızlar benım için dua edın ve eğer önerilerınız olursa ne olur paylaşın bu arada ben kıstımın olduğunu öğrendıkten hemen sonra soğan kuru denedım ve gunde 2 defa uyguladım 5-6gun boyunca içtim sonra adet oldum ve bıraktım ve adetım normalde 5gundur gecen ay 7 gun surdu tam ve son gunlerde artık akıntım sıyah renklıydı soğan kürünün etkısımıdır dıye de aklımdan gecmıyor değil yanı duymussunuzdur kıstlere soğan kürü çok iyi geliyormuş ama çok sukur Allahıma geçmiş

adına cok sevindim gercekten.inşallah bıran önce anne olursun bebegını saglıklı bıs ekılde kucagını almayınasıp etsın Rabbim:sm_cool::emir_bebek:

Allah razı olsun arkadaŞlar Çok saĞolun

Back
X