21X22 cm çikolata kisti vardı,bir süredir qlairista kullanıyorum hatta şuan 4.kutu bitti,geçen hafta sistit sorunu ile karşılaştım toz bi ilaç içtim ertesi gün geçti,tekrarlayıp cipro kullanıyorum.Yalnız bu ilacı kullandıktan birkaç gün sonra kistim ağrımaya başladı ve sırtımda böbreklerimin olduğu taraf çok ağrıyor.
-Kistin patlası mümkün mü?
-Ciğerlerim su toplamış olabilir mi?
21X22 cm çikolata kisti vardı,bir süredir qlairista kullanıyorum hatta şuan 4.kutu bitti,geçen hafta sistit sorunu ilae karşılaştım toz bi ilaç içtim ertesi gün geçti,tekrarlayıp cipro kullanıyorum.Yalnız bu ilacı kullandıktan birkaç gün sonra kistim ağrımaya başladı ve sırtımda böbreklerimin olduğu taraf çok ağrıyor.
-Kistin patlası mümkün mü?
-Ciğerlerim su toplamış olabilir mi?
bence cipro dan olabilir çünkü böbrekler süzmekte zorlandıkları ilaçlar olunca ağrıyorlar. bende geçen ay 2 tane ağır antibiyotik kullanmıştım ve böbreklerimi ağrıtmışlardı aynı seninki gibi ayağa kalktığımda falan ağrıyordu ilaçlar bitince geçti gitti
Cipronun yan etkisi o zaman.Aşırı derecede susuyorum,biraz iştahsızım[/QUO
çok susuyorsan böbreklerin etkilenmiş demektir bol bol su iç, hem ilacın etkisini hem de ağrını azaltmış olursun