• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kistim ve böbreklerimin olduğu yer ağrıyor

Nesliy1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
33
2
18
34
Diğer
Merhaba arkadaşlar

21X22 cm çikolata kisti vardı,bir süredir qlairista kullanıyorum hatta şuan 4.kutu bitti,geçen hafta sistit sorunu ile karşılaştım toz bi ilaç içtim ertesi gün geçti,tekrarlayıp cipro kullanıyorum.Yalnız bu ilacı kullandıktan birkaç gün sonra kistim ağrımaya başladı ve sırtımda böbreklerimin olduğu taraf çok ağrıyor.

-Kistin patlası mümkün mü?
-Ciğerlerim su toplamış olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar

21X22 cm çikolata kisti vardı,bir süredir qlairista kullanıyorum hatta şuan 4.kutu bitti,geçen hafta sistit sorunu ilae karşılaştım toz bi ilaç içtim ertesi gün geçti,tekrarlayıp cipro kullanıyorum.Yalnız bu ilacı kullandıktan birkaç gün sonra kistim ağrımaya başladı ve sırtımda böbreklerimin olduğu taraf çok ağrıyor.

-Kistin patlası mümkün mü?
-Ciğerlerim su toplamış olabilir mi?
sistit derken rahim ağzı iltihabı mı?

Evet,monoruldu.Şuan cipro içiyorum da kistimin birde ciğer mi böbrek tarafı mı ne orasınında ağrıması beni şüphelendirdi.

Evet,monoruldu.Şuan cipro içiyorum da kistimin birde ciğer mi böbrek tarafı mı ne orasınında ağrıması beni şüphelendirdi.
monurol idrar yollarını ve de börekleri temizleyen bir ilaç olduğu için belki geçici bir rahatsızlık vermiş olabilir. ağrıların şiddetli mi?

kistin ağrısı kendini belli ediyor da,sırtımdaki ağrı ayağa kalktığımda ağrıyor
bence cipro dan olabilir çünkü böbrekler süzmekte zorlandıkları ilaçlar olunca ağrıyorlar. bende geçen ay 2 tane ağır antibiyotik kullanmıştım ve böbreklerimi ağrıtmışlardı aynı seninki gibi ayağa kalktığımda falan ağrıyordu ilaçlar bitince geçti gitti

Cipronun yan etkisi o zaman.Aşırı derecede susuyorum,biraz iştahsızım[/QUO
çok susuyorsan böbreklerin etkilenmiş demektir bol bol su iç, hem ilacın etkisini hem de ağrını azaltmış olursun

çok susuyorsan böbreklerin etkilenmiş demektir bol bol su iç, hem ilacın etkisini hem de ağrını azaltmış olursun

Back