Gebeliğe Hazırlık Kisti olup soğan kürü uygulayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
808
702
103
Arkadaşlar kisti olup soğan kürü kullananlar var mı? Soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş doğru mu bilgisi olan var mı ????

Ben de soğan kürü uyguladıktan 2,5 ay sonra hamile kaldım. Kistim de yok olmuştu. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı doğru.

Bende de kist vardı 5 cm. Soğan kürüyle 3 cm’ye düşürdüm. Sonrasında ise hamilelik planlamadığım halde hamile kaldım 😁
Ama düştü bebiş o ayrı.

Gerçekten mi bende kullanacağım bu ay adetimi bekliyorum ben de hayatımda ilk defa kist oluştu 😞😞😞😞
Üzme canını canım, soğan kürü uygula. Kist kötü bir şey değil vücudun adet kanını atamaması. Soğan kürü küçültmüştü doktora gittiğimde küçülmüş ve hala erimeye devam ediyor demişti.

Merhaba bende soğan kürü ile hamile kalanlardanım ben 2018in kasım ayında başladım soğan suyuna 15gün hiç bırakmadan devam ettim ve iş çıkışlarında hep yürüyüş yaptım bende pko hastasıyım ve 15aralık 2018de hamile olduğumu öğrendüm ve dünyanın en mutlu insanı olmuştum gerçekten işe yarıyor fakat 25mart 2019da oğlumun öldüğünü öğrendim ve ölü doğum yaptım şimdi tekrardan başladım nasibimiz ne zaman bilmiyorum verende Allah alanda Allah hepimiz en kısa zamanda inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız rabbim hiç bi yuvayı evlatsız bırakmasın inşallah :emir_bebek:

Merhaba bende soğan kürü ile hamile kalanlardanım ben 2018in kasım ayında başladım soğan suyuna 15gün hiç bırakmadan devam ettim ve iş çıkışlarında hep yürüyüş yaptım bende pko hastasıyım ve 15aralık 2018de hamile olduğumu öğrendüm ve dünyanın en mutlu insanı olmuştum gerçekten işe yarıyor fakat 25mart 2019da oğlumun öldüğünü öğrendim ve ölü doğum yaptım şimdi tekrardan başladım nasibimiz ne zaman bilmiyorum verende Allah alanda Allah hepimiz en kısa zamanda inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız rabbim hiç bi yuvayı evlatsız bırakmasın inşallah :emir_bebek:
Amim inşallah başınız sağolsun diyeyim rabbim bir daha yaşatmasın çok acı birşey 😭

Soğan kürünü kisti büyük olanlara önermiyolar internette okuduğum kadarıyla. O yüzden ben uygulayamadım da çörekotu kürü yaptım

Nasıl yapıyosunuz bu sogan kürünü acıklarnısınız acaba bendede 6,5cm cikolata kisti var dedi doktor sol yumurtalıgımdaymış bende kullanayım

bende kullandım 13 gün sonra 1 hafta ara verdim. tekrar kullanacağım gün hamile olduğumu öğrendim.
Kist yok olmuş ve bebiş oluşmuştu hamdolsun.
Gerçekten kisti yok ediyor, yumurtalıkları temizliyor, idrara sık çıktığınızdan anlayacaksınız.

Back