• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kisti olup hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle hiç duymadığın görmediğin şeyler görüp duyabiliyor insan. Teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah en tez zamanda tekrar hamile kalabilirim :)
Insallah canim. Hep hayirlisini iste canim ama saglikli hayirli evlat. Bende cok istedim ikinciyi olmama duygusu birde de ikide de ayni . Sonra benimle birlikte bi arkadasimda ikinci bebegini istiyordu. Iki kere dusuk yapti en son ucuncu tutundu diye seviniyorduk ki beyni su topluyormus. Neler cekti arkadasim psikolojik olarak. O zaman bende dedim illede olsun diye istemiyrm Allahim hayirlisini ver hic dusunmedim bebek olsn vs diye o ay hamile kaldim ama korkuyrm. Simdi yediklerimizden mi bilmiyrm cok degisik seyler yasiyoruz goruyoruz.

Insallah canim. Hep hayirlisini iste canim ama saglikli hayirli evlat. Bende cok istedim ikinciyi olmama duygusu birde de ikide de ayni . Sonra benimle birlikte bi arkadasimda ikinci bebegini istiyordu. Iki kere dusuk yapti en son ucuncu tutundu diye seviniyorduk ki beyni su topluyormus. Neler cekti arkadasim psikolojik olarak. O zaman bende dedim illede olsun diye istemiyrm Allahim hayirlisini ver hic dusunmedim bebek olsn vs diye o ay hamile kaldim ama korkuyrm. Simdi yediklerimizden mi bilmiyrm cok degisik seyler yasiyoruz goruyoruz.

Aynen öyle canım hepsi yediğimiz içtiğimiz hormonlu şeylerden oluyor. Eskiler öyle mi sırtlarında dünya yük hamileyken dünyanın işini yapıyorlardı hiç bişey olmuyordu. Bizse en ufak şeylerden korkar olduk.
Hayırlısını isteme konusunda bende senin gibi düşünüyorum Allahım herşeyin hayırlısını versin. Hep böyle dedim hamileliğim boyunca belkide Allahım dualarımı kabul ettiği için düştü belkide doğsaydı bi problemi olucaktı. Kokusunu almadan emzirmeden kaybetmek daha hayırlıydı

Aynen öyle canım hepsi yediğimiz içtiğimiz hormonlu şeylerden oluyor. Eskiler öyle mi sırtlarında dünya yük hamileyken dünyanın işini yapıyorlardı hiç bişey olmuyordu. Bizse en ufak şeylerden korkar olduk.
Hayırlısını isteme konusunda bende senin gibi düşünüyorum Allahım herşeyin hayırlısını versin. Hep böyle dedim hamileliğim boyunca belkide Allahım dualarımı kabul ettiği için düştü belkide doğsaydı bi problemi olucaktı. Kokusunu almadan emzirmeden kaybetmek daha hayırlıydı
Insallah canim Rabbim senin gibi kalbi temiz bir evlat arkadas nasip eder sana :) bugun duydum bi tanidigin oglu balkondan dusmus iki gun yogun bakimda yatmis. Alti yasinda cocuk. Olmeden önce dede ölürsem sizi yine gorebilecek miyim demis. Icim parcalandi . Rabbim sabir versin ailelerine. Cok zor ...

Bende pcoluyum hamile kalmadan önce başka bi kistim yoktu ama hamile kaldığım ay 6cmlik bi kistim olduğunu öğrendim. Bebek büyüdükçe kist küçüldü ve 12. Haftada kayboldu. Ben üç hafta önce 16+2 de bebeğimi kaybettim ama Allahım büyüktür bana ve isteyen herkese tekrardan nasip eder inşallah. Kistim var diye üzülme Allahım en doğru zamanı biliyor herşeyin hayırlısını versin.. :KK43:
Çok üzüldüm Allah sabır versin dilerim en yakın zamanda tekrar gebe kalırsınız

H Hakay3201 Dienille kullaniyormussun okuyunca merak ettim,goguslerinde buyume ya da farkli biseye etkisi oldu mu?
Ilk defa kullaniyorumda dkh

Back