Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basit canım ama pcosum da var yine de Allahtan umut kesilmez Allah ol deyince olurNe kisti canm çikolata mı basit mi
Evet çikolata kıştı kötü ama pko da kötü var mı senin öyle bı durumunBende de basit kist var 6 aydr geçmypr doktorlar hiç önemli değil duor .Çikolata kisti zorlaştryormuş
canımm merhaba öncelikle çocuklarını Allah bağışlasın. kistin normal kist mi çikolata kisti mi ?Bende hem pkoluyum hemde kistim varken hamile kaldim canim. 8 haftalik hamileyim suan. Ve 3 yasinda da bi kizim var. Kizimda ilk ay gec dollenme ile hamile kaldim. Bu bebis hemen olmadi rahim filmi cektirdigim ay hamile kaldim. Insallah sende kalirsin en kisa zamanda . Ama ben hayit suyu ictm esime keci boynuzu pekmezi yedirdim caksir suyu icirdim. Hayit suyu tavsiye ederim hormonlari acayip duzenliyor. Hatta kabizlik sorununu bile cozuyor :) bu arada kistim hala duruyor. 12 haftadan sonra gidecekmis tek sıkıntim cok sancim oluyor.
Normal kistti canim. Klomen sonucu olusmust bir ay d.kontrol kullandim kücüldü ama gitmedi. Doktorda kist ile hamile kalabilirsin onemli bi kist degil demisti. Bende cok inanmamistim. Bende nerde o şans diye:) nasipte olunca oluyormus. Birde o zaman arkadasim hamileydi bebeginin beyni su topluyormus ona cok uzulmustum Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin her sinavin ayri zorlugu var. Rabbim sizede nasip eder insallah :)canımm merhaba öncelikle çocuklarını Allah bağışlasın. kistin normal kist mi çikolata kisti mi ?
Cnm bende de klomen sonucu oluştu 5 cmlik regl olmayınca kan testinde hamilelik çıkmayınca gorundum öyle farkedildi adet söktürücü kullandım öyle regl oldum sonra kontrole gittim yarim cm küçülmüş şuan dienille diye doğum kontrol hapı verdi onu kullaniyorum ama çocuk istediğim için çok keyifsiz kullanmaya başladım bir ay kullandıktan sonra hemen erteleme yapar mi ya da sen ne zaman oldun ilaçtan sonraNormal kistti canim. Klomen sonucu olusmust bir ay d.kontrol kullandim kücüldü ama gitmedi. Doktorda kist ile hamile kalabilirsin onemli bi kist degil demisti. Bende cok inanmamistim. Bende nerde o şans diye:) nasipte olunca oluyormus. Birde o zaman arkadasim hamileydi bebeginin beyni su topluyormus ona cok uzulmustum Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin her sinavin ayri zorlugu var. Rabbim sizede nasip eder insallah :)
Ilac bittikten sonra olursn canim. Ben bir ay olmamistim kist oldugunu ogrenmistm sonra ilac bitmesine 5 gun kala adet oldm o zaman anlamistm kistin gitmedigini. Cunku puturlu parcacikli olman gerekir kist atiyorsan. Oyle olmamisti benim az kanamam olmustu. Sonra rahim filmi cekinecegim icin tekrar d.kontrol vermedi doktor üc bucuk cm kist vardi bununlada hamile kalabilirsn demisti .Cnm bende de klomen sonucu oluştu 5 cmlik regl olmayınca kan testinde hamilelik çıkmayınca gorundum öyle farkedildi adet söktürücü kullandım öyle regl oldum sonra kontrole gittim yarim cm küçülmüş şuan dienille diye doğum kontrol hapı verdi onu kullaniyorum ama çocuk istediğim için çok keyifsiz kullanmaya başladım bir ay kullandıktan sonra hemen erteleme yapar mi ya da sen ne zaman oldun ilaçtan sonra
Saglicakla kucagina alirsin insallah :)Bende dün hamile olduğumu öğrendim kistim var sol yumurtalığımda Ultrasonda çıktı kan da ise hamile olduğumu öğrendim Özel hastaneye gitmiştim
Gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah. Bebegini kaybetme nedenin neydi ?Bende pcoluyum hamile kalmadan önce başka bi kistim yoktu ama hamile kaldığım ay 6cmlik bi kistim olduğunu öğrendim. Bebek büyüdükçe kist küçüldü ve 12. Haftada kayboldu. Ben üç hafta önce 16+2 de bebeğimi kaybettim ama Allahım büyüktür bana ve isteyen herkese tekrardan nasip eder inşallah. Kistim var diye üzülme Allahım en doğru zamanı biliyor herşeyin hayırlısını versin..![]()
Saglicakla kucagina alirsin insallah :)
Gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip eder insallah. Bebegini kaybetme nedenin neydi ?
Gecmis olsun canim ya. Insan yasadikca nelrr goruyor. Insallah ikinci bebegini cok beklemeden alirsin saglicakla kucagina .Doktor bi sebep arama dedi ilk gebeliklerde çok sık karşılaştığımız bi durum dedi. Birdaha aynısı olursa o zaman araştırılır dedi. Birden Doğum sancım geldi doktorlar üç gün durdurabildiler daha fazla müdahale edemediler normal Doğumla düştü bebeğim. Bebek canlıydı onunla ilgili bi sıkıntı yoktu.
Gecmis olsun canim ya. Insan yasadikca nelrr goruyor. Insallah ikinci bebegini cok beklemeden alirsin saglicakla kucagina .