Kisti olanlar yardim etsinler edebilir misiniz lutfennnn kizlar

ciceklerisever

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
591
211
18
Bugun doktor randevumdan sonra sol overde yumurtalikta 6cmlik bir kist gordu doktor simdilik gebelik dusunme adetle atilmasini bekleyelim dedi. Dogum kontrol hapi verecekti pihtilasmam oldugu icin vermedi. Bu durumu yasayan var mi ? Kasim ayindan beri buyumeye devam ediyor 2cmden 6 cme ulasti. Ne yapabilirim ? Yasayan deneyimi olan bi yazsin noluur

Bugun doktor randevumdan sonra sol overde yumurtalikta 6cmlik bir kist gordu doktor simdilik gebelik dusunme adetle atilmasini bekleyelim dedi. Dogum kontrol hapi verecekti pihtilasmam oldugu icin vermedi. Bu durumu yasayan var mi ? Kasim ayindan beri buyumeye devam ediyor 2cmden 6 cme ulasti. Ne yapabilirim ? Yasayan deneyimi olan bi yazsin noluur
Bendede varmış sağ tarafta düzensizliğim vardı ilaç yazdı hormon antibiyotik ağrı kesici bı ay sonra gel dedi

Gecmis olsun.
Benim de dermoid kistim vardı sol yumurtalikta ve 8.5 cm ile acil ameliyat olmuştum. Kist torsuyuma sebep olabilir ve yumurtaligini almamiz gerekebilir demislerdi. Yumurtalik alinmadi ama sadece doku olarak kaldi , tüp bebek tedavisi gördüğüm için sol yumurtaliktan hic yumurta üretimi görmedik.

Doğum kontrol hapı kullanamıyorsan kürler var soğan kürü falan ama kimisi kistimi patlattı ameliyatlık oldum diyor kimisi kistimi geçirdi diyor.
Ben ilaç kullanıyorum kistim de büyük 10 cm diye cesaret edip soğan kürü falan kullanmadım ama araştır istersen

Doğum kontrol hapı kullanamıyorsan kürler var soğan kürü falan ama kimisi kistimi patlattı ameliyatlık oldum diyor kimisi kistimi geçirdi diyor.
Ben ilaç kullanıyorum kistim de büyük 10 cm diye cesaret edip soğan kürü falan kullanmadım ama araştır istersen
Dogum kontrol hapi kullaniyosun canim ? Ilac dedigin ne tam olarwk

Back
X