Kisti olanlar bakabilir mi

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
36
Üye
Selam arkadaşlar bu ay adetim 12 gün gecikti, doktara gittim. Hamile değilim. Kist çıktı, kan ve hormon sonucu temiz çıktı. Doktor ilaç vs yazmadan gecer kendiliğinden dedi, adetimin gelmediğini söyledim gelir gelir gelmezse üç ay sonra gel deyip gönderdi. Üç ay boyunca adetim gelmeyecek mi yani. Hamile kalmayı istiyorum, kist ile ilgili bi yorum yapmadı, hamilelik için sorun olur mu? Ayrıca adetim gelmezse nasıl hamile kalacağım, hiçbirşey anlamadım yardımcı olur musunuz?

Demeek ki basit kistmis. Benimde 10 gunluk gecikme oldu adet gordum ama bittikten sonra agri vardi kasiklarimda doktora gittim 3 cmlik kist var korkma ciddi bise degil gecer bidaki ay adet oldugunda kontrole gel dedi. Bazi sebeplerden dolayi 2 ay sonra gittigimde gitmisti kist. panik yapma sende. ama 2. Kez adet oldugunda tekrar git durumunu ogren

Adetim gecikti ve gelmedi doktor gelir diyor. Bekleyeyim yani gelmesini

Buyuk bir kist olsaydi mutlaka soylerdi. Su an benim var 7.5 cm, portakal kadar dedi doktor. 2 gun adet gecikmesi yapti sadece.

Adetim gecikti ve gelmedi doktor gelir diyor. Bekleyeyim yani gelmesini
Bekle ve rahatla takma kafana stres yapma. Doktor hormonlarin daha iyi calisiyo bu dönemde gibi biseler soylemisti. Yanlis bilgi vermis olmiyim emin degilim bende internette okuduguma gore kistin gectigi siralarda gebelik şansı daha yuksekmis..

bence başka bir doktorada gidin. ben çocuk için tedavi görüyorum bazı aylar kist oluşuyor hap veriyor doktorum hep ama öbür ay adetle birlikte atılıyor şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…