How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kisti olanlar bakabilir mi

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
36
Selam arkadaşlar bu ay adetim 12 gün gecikti, doktara gittim. Hamile değilim. Kist çıktı, kan ve hormon sonucu temiz çıktı. Doktor ilaç vs yazmadan gecer kendiliğinden dedi, adetimin gelmediğini söyledim gelir gelir gelmezse üç ay sonra gel deyip gönderdi. Üç ay boyunca adetim gelmeyecek mi yani. Hamile kalmayı istiyorum, kist ile ilgili bi yorum yapmadı, hamilelik için sorun olur mu? Ayrıca adetim gelmezse nasıl hamile kalacağım, hiçbirşey anlamadım yardımcı olur musunuz?

Öncelikle geçmiş olsun.
Kistlerin türleri var çikolata kisti polikistik gibi hangisi acaba net birşey söylemedi mi?

Benimde kistlerim var polikistik over var bend3 ve kendiliğimdrn hamile kaldım. Kendinizi strese sokmayın. Benim adetlerim hep düzensizdi 3 ay 5 ay olmadığım olurdu doktorum bir yıl denememi söyledi ve en son 30 ekimde adet olup 22 aralıkta hamile kalmısım.

Demek istediğim kendinizi sıkmayın strese girmeyin ve başka bir doktora gidin bu doktor pek açıklayıcı şeyler söylememiş.

Adetleriniz hep düzensiz mi? Ağrılı mı? Bi de erkeksi kıllanmalar var mı diz kapağı çene altı ellerde falan.

Öncelikle geçmiş olsun.
Kistlerin türleri var çikolata kisti polikistik gibi hangisi acaba net birşey söylemedi mi?

Benimde kistlerim var polikistik over var bend3 ve kendiliğimdrn hamile kaldım. Kendinizi strese sokmayın. Benim adetlerim hep düzensizdi 3 ay 5 ay olmadığım olurdu doktorum bir yıl denememi söyledi ve en son 30 ekimde adet olup 22 aralıkta hamile kalmısım.

Demek istediğim kendinizi sıkmayın strese girmeyin ve başka bir doktora gidin bu doktor pek açıklayıcı şeyler söylememiş.

Adetleriniz hep düzensiz mi? Ağrılı mı? Bi de erkeksi kıllanmalar var mı diz kapağı çene altı ellerde falan.
Teşekkür ederim. Kistin türünü ve büyüklüğünü söylemedi. Hormon testi temiz çıkmış. Adetim ilk defa gecikti bugüne kadar hiç sorun yoktu. Kıllanma sounum da yok. Geçici olduğunu üç ay sonra kontrole gelmem gerektiğini söyledi sadece. Sağ yumurtalikdaymis kist

Back