- Konu Sahibi Nocommentt
-
ağrıdan ölüyodum. rahim içinde emilmemiş sıvı görülüyodu
tatlım bence 3 ay erken bi süre. normal insanlar bile aylarca uğraşıyo. ilk bi sene olmaması normalmiş. benim bi tane düşüğüm oldu. inşallah önümüzdeki nisanda deneyeceğiz tekrar. mesleğim gereği nisana bırakıyorum ki doğum iznimle yaz tatili birleşsin.inş tez zamanda kucaklarız bebeklerimizi. sakın negatif düşünme. ben de tekar düşük yapmaktan korkuyorum ama doktorum çok rahatlattıç hatta bu ay iki tane yumurtam varmış
benimd ekistim var bende bugün doktora gittim GİNERA verdi kullan dedi ..ssk ödemyrdu 10 tl verdim..neden jasminn fılan bana vermediki acaba..bilmyrm duydunzmu bu ilacı acaba bugünden başladım ..uamrı myararıda olur..benmde önemsiz kistmiş zaten ..cnm yok gebeliğe engel deil hamilelkte fılan gideblr de..:26:
benimd ekistim var bende bugün doktora gittim GİNERA verdi kullan dedi ..ssk ödemyrdu 10 tl verdim..neden jasminn fılan bana vermediki acaba..bilmyrm duydunzmu bu ilacı acaba bugünden başladım ..uamrı myararıda olur..benmde önemsiz kistmiş zaten ..cnm yok gebeliğe engel deil hamilelkte fılan gideblr de..:26:
senin yerinde olsam kendi ailem dahil kimseye bebek istiyorum olmuyo demem. bu ara vazgeçtik kist tedavim devam edecek de. insanlar bizi germese zaten rahatlıcaz. eşin seni çocuk olmuyo diye huzursuz edecek değil. önemli olan başkalarını susturmak. düşünmüyoruz de geç.insan kendini eksik hissediyo daha doğrusu üçüncü şahıslar sürekli hamilelik konusunu didikledikçe moralim bozuluyo ondan eksikleniyo insan ister istemez
öğretmenim ben tatlım. doğum izniyle yaz tatili birleşince bebekle geçirilen vakit daha fazla olur diye düşündük. çok gerekirse de ücretsiz izin alırım. stres yapmak için erken. neler neler duyuyoruz. daha dün bir arkadaşım rahminden ameliyat olacağını çünkü rahim ağzı genişliği olduğunu söyledi.
hocam:))))ay evet ya neler duyuyorum ben gerçekten.okadar cahil oldğm konular varmışki sitede okuduklarımın çoğuna şaşırıp kalıyorm
ilk defa duydum bu ilacı. yasmin en iyisi diye biliyorum. ve daha pahalı. bence bi dene..belki sana uygun olan budur. öylesine mi önerdi yoksa muayeneden hareketle mi? bazı kadınlara iyi gelmiyor çünkü yasmin
slm kizlar bendede kist cikti 3 cm 4 gündür sogani kaynatip suyunu iciyorum ara sira bel agrisi yapio bide migdem sis ama yardim edecegini düsünüyorum adetime daha cok var.
merhaba bende 17 yaşındayım geçenlerde adet ağrısı yüzünden doktora kontrole gittim ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi doktorda şaşırdı bu yaşta kist mi olurmuş dedi ama ilaç falan vermeden gönderdi her ay takip edelim büyücek mi küçülcek mi ona göre bi tedavi programı hazırlarız dedi daha gitmedim doktora ama öncelerde 7 gün süren adetim 3-4 günde bitmeye başladı bunun kistle bi alakası var mıdır bide soğan kürünü denemeli miyim bi zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?