How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kist ve tedavisi

tatlım bence 3 ay erken bi süre. normal insanlar bile aylarca uğraşıyo. ilk bi sene olmaması normalmiş. benim bi tane düşüğüm oldu. inşallah önümüzdeki nisanda deneyeceğiz tekrar. mesleğim gereği nisana bırakıyorum ki doğum iznimle yaz tatili birleşsin.inş tez zamanda kucaklarız bebeklerimizi. sakın negatif düşünme. ben de tekar düşük yapmaktan korkuyorum ama doktorum çok rahatlattıç hatta bu ay iki tane yumurtam varmış

maalesef öyle. vajinamız açık yara gibi:)) her tür hastalık bizde. ama sakın umutsuzluğa yer yok. olmazsa başka çareler düşünülür. zamana bırakalım. sen de sakince bekle. vardır bunda da bi hayır.

tatlım bence 3 ay erken bi süre. normal insanlar bile aylarca uğraşıyo. ilk bi sene olmaması normalmiş. benim bi tane düşüğüm oldu. inşallah önümüzdeki nisanda deneyeceğiz tekrar. mesleğim gereği nisana bırakıyorum ki doğum iznimle yaz tatili birleşsin.inş tez zamanda kucaklarız bebeklerimizi. sakın negatif düşünme. ben de tekar düşük yapmaktan korkuyorum ama doktorum çok rahatlattıç hatta bu ay iki tane yumurtam varmış

mesleğin ne?allah göstermesin inşallah bidaha yaşamazsın valla ne biliyim hamile kalamıyorm etrafımdakilerde hep soruyorlar stres yapmamak elde deil.hep kendime diyorm zaten jinekoloğa ek olarak piskoloğa gitcem bu gidişle

benimd ekistim var bende bugün doktora gittim GİNERA verdi kullan dedi ..ssk ödemyrdu 10 tl verdim..neden jasminn fılan bana vermediki acaba..bilmyrm duydunzmu bu ilacı acaba bugünden başladım ..uamrı myararıda olur..benmde önemsiz kistmiş zaten ..cnm yok gebeliğe engel deil hamilelkte fılan gideblr de..:26:

insan kendini eksik hissediyo daha doğrusu üçüncü şahıslar sürekli hamilelik konusunu didikledikçe moralim bozuluyo ondan eksikleniyo insan ister istemez

öğretmenim ben tatlım. doğum izniyle yaz tatili birleşince bebekle geçirilen vakit daha fazla olur diye düşündük. çok gerekirse de ücretsiz izin alırım. stres yapmak için erken. neler neler duyuyoruz. daha dün bir arkadaşım rahminden ameliyat olacağını çünkü rahim ağzı genişliği olduğunu söyledi.

benimd ekistim var bende bugün doktora gittim GİNERA verdi kullan dedi ..ssk ödemyrdu 10 tl verdim..neden jasminn fılan bana vermediki acaba..bilmyrm duydunzmu bu ilacı acaba bugünden başladım ..uamrı myararıda olur..benmde önemsiz kistmiş zaten ..cnm yok gebeliğe engel deil hamilelkte fılan gideblr de..:26:

aman dua ette işe yarasın gerisini napcaksn bende üç ayrı kontrol hapı kullandm geçmedi malesefffff

ilk defa duydum bu ilacı. yasmin en iyisi diye biliyorum. ve daha pahalı. bence bi dene..belki sana uygun olan budur. öylesine mi önerdi yoksa muayeneden hareketle mi? bazı kadınlara iyi gelmiyor çünkü yasmin

insan kendini eksik hissediyo daha doğrusu üçüncü şahıslar sürekli hamilelik konusunu didikledikçe moralim bozuluyo ondan eksikleniyo insan ister istemez
senin yerinde olsam kendi ailem dahil kimseye bebek istiyorum olmuyo demem. bu ara vazgeçtik kist tedavim devam edecek de. insanlar bizi germese zaten rahatlıcaz. eşin seni çocuk olmuyo diye huzursuz edecek değil. önemli olan başkalarını susturmak. düşünmüyoruz de geç.

öğretmenim ben tatlım. doğum izniyle yaz tatili birleşince bebekle geçirilen vakit daha fazla olur diye düşündük. çok gerekirse de ücretsiz izin alırım. stres yapmak için erken. neler neler duyuyoruz. daha dün bir arkadaşım rahminden ameliyat olacağını çünkü rahim ağzı genişliği olduğunu söyledi.

hocam:))))ay evet ya neler duyuyorum ben gerçekten.okadar cahil oldğm konular varmışki sitede okuduklarımın çoğuna şaşırıp kalıyorm

:) cidden moralini bozma.. benim branşım psikolojik danışmanlık..belki kelin ilacı olsa diyiceksin ama inan bana kendimize ediyoruz. henüz bir şey gerçekleşmeden kaygılanıyoruz. doktor sana çocuğun olmayacak demeden asla ümitsizliğe kapılma.

ilk defa duydum bu ilacı. yasmin en iyisi diye biliyorum. ve daha pahalı. bence bi dene..belki sana uygun olan budur. öylesine mi önerdi yoksa muayeneden hareketle mi? bazı kadınlara iyi gelmiyor çünkü yasmin

muayene ile ultrasonla ..hareketli galiba evt..hafif önermiş olablr bakalım:44: tşkrlrr

Cevaplarınız için teşekkür ederim ilacım bitince ara verip tekrardan doktora gözükücem bi kaç güne kadar.Benimki bana çok ağrı yapıyor sağ yumurtalığımda resmen apandist gibi zaten başta apandist sandım doktora gittim daha 20 yaşındayım hiç gitmemiştim kadın doğuma o yüzden belli olmadı yani.

slm kizlar bendede kist cikti 3 cm 4 gündür sogani kaynatip suyunu iciyorum ara sira bel agrisi yapio bide migdem sis ama yardim edecegini düsünüyorum adetime daha cok var.

bu soğan kürünü aç karnınamı yoksa tok karnınamı, birde günde bir defamı içiyoruz arkadaşlar ?

merhaba bende 17 yaşındayım geçenlerde adet ağrısı yüzünden doktora kontrole gittim ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi doktorda şaşırdı bu yaşta kist mi olurmuş dedi ama ilaç falan vermeden gönderdi her ay takip edelim büyücek mi küçülcek mi ona göre bi tedavi programı hazırlarız dedi daha gitmedim doktora ama öncelerde 7 gün süren adetim 3-4 günde bitmeye başladı bunun kistle bi alakası var mıdır bide soğan kürünü denemeli miyim bi zararı olur mu

slm kizlar bendede kist cikti 3 cm 4 gündür sogani kaynatip suyunu iciyorum ara sira bel agrisi yapio bide migdem sis ama yardim edecegini düsünüyorum adetime daha cok var.

slm canım allahtan acil şifalar dilerim ya bendede kist varmış ama benim adetlerim çok az oluyorum 3 gün oda tam değil 3 4 ped batmaz bile sendede aynı sorun varmı

merhaba bende 17 yaşındayım geçenlerde adet ağrısı yüzünden doktora kontrole gittim ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi doktorda şaşırdı bu yaşta kist mi olurmuş dedi ama ilaç falan vermeden gönderdi her ay takip edelim büyücek mi küçülcek mi ona göre bi tedavi programı hazırlarız dedi daha gitmedim doktora ama öncelerde 7 gün süren adetim 3-4 günde bitmeye başladı bunun kistle bi alakası var mıdır bide soğan kürünü denemeli miyim bi zararı olur mu

bebeyim benimde kistm var adet düzensizliği olabiliyo.soğan kürünü bence dene herhangi bi zararı yok yumurtalıklarını temizler kistn geçtğnde adetinde düzene girer inşallah soğan kürüyle bi çok kişinin kisti temizlenmiş forumda okumuşsndur heralde.bende iyi geleceğine çok inanıyorm 1haftaya kadar bende deniycem kürü denemeye değer

Back